Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Mart 2013 #1 Dizüstü oyun bilgisayarı alacağım MONSTER Q63MS-17627 sence nasıl? 3.000 TL' ye kadar fiyat sınırım var. Monster almalı mıyım yoksa Msi mı dersin? Fikirlerini belirtirsen çok memnun olurum.
Dizüstü oyun bilgisayarı alacağım MONSTER Q63MS-17627 sence nasıl? 3.000 TL' ye kadar fiyat sınırım var. Monster almalı mıyım yoksa Msi mı dersin? Fikirlerini belirtirsen çok memnun olurum.
Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 15 Mart 2013 #2 Nvidia Kepler grafik yongasını ve Intel® Core(TM) i7-3630QM işlemcisini kullanan oyun canavarı. Monster her zaman farklılık gösteriyor. Tüm oyunları akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynayabilirsin.
Nvidia Kepler grafik yongasını ve Intel® Core(TM) i7-3630QM işlemcisini kullanan oyun canavarı. Monster her zaman farklılık gösteriyor. Tüm oyunları akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynayabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Mart 2013 #3 Ben pek sıcak bakmıyorum Monster'a açıkçası. Alabiliyorsan MSI al derim. Ama bu model zaten MSI kasasına sahip sanırım.
Ben pek sıcak bakmıyorum Monster'a açıkçası. Alabiliyorsan MSI al derim. Ama bu model zaten MSI kasasına sahip sanırım.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2013 #4 Yeni ekran kartları ve işlemciler çıkacağı için şimdi Notebook alma zamanı değil.
F Floydian Ziyaretçi 18 Mart 2013 #5 Recep Baltaş dedi: Ben pek sıcak bakmıyorum Monster'a açıkçası. Alabiliyorsan MSI al derim. Ama bu model zaten MSI kasasına sahip sanırım. Genişletmek için tıkla... Monster'a neden sicak bakmiyorsunuz ?
Recep Baltaş dedi: Ben pek sıcak bakmıyorum Monster'a açıkçası. Alabiliyorsan MSI al derim. Ama bu model zaten MSI kasasına sahip sanırım. Genişletmek için tıkla... Monster'a neden sicak bakmiyorsunuz ?