Monster Q63P170EM770 Sisteme Mac Kurmak

Clover Options-> Boot Args içine -x -f komutlarını ekleyerek deneyebilirsin. Sorun ayrıca Diskin hatalı bölüntülenmesinden kaynaklı olabilir. Bunuda gözönünde bulundur. Ve son olarak BIOS ayarlarını imajı indirdiğin rehberde anlatılan gibi olduğundan emin ol.

Lisansta olsa yaptığınız girişim normalde illegal olduğundan, Yosemiteyi denemeniz daha mantıklı... Bence Yosemite 10.10.4 sürümünü indirip usb belleğe yazdırın.. Mountain lion epey eski..
Şuan kurulumu yaptım Bootloader takılı kaldım şuan lisans için daha sonra bir araştırmaya gireceğim. EFI diskleri gelmiyor bir türlü araştırmaya hala devam ediyorum. Ayrıca kurulum sırasında UEFI değil LEGACY olarak kurulumu yaptı ilginç..

Kurulum sonrası Sistemin kendi başına boot etmesi için Clover Bootloader kurulumunu UEFI olarak yapma. Rehberdeki gibi UEFI olmayan sistemler için yap. Ve EFI için ayrı bölüntü arama. HDD içinde oluşmuştur.
Maalesef rehberleri izleyerek de yapamadım. Yada ben yanlışlık yaptım. İlk önce kurdum Mac açıldı. Sonra Bootloader kurdum. Bu sefer Windows yok. Hala USB boot ediyorum. Bu arada Monster kapattım duruyor öyle, daha sonra bakarım artık. Teşekkür ederim yinede. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı