MONSTER® ABRA A5 V1.1 Kaliteli midir ?

WooWilly

Kilopat
Daha fazla  
MONSTER® ABRA A5 V1.1 Bu ürünün kasa kalitesi nasıl ve monsterın 15 gün içinde koşulsuz iade garantisinde herhangi bir sorun çıkartıyorlar mı? Çünkü alırsam ve beğenmez isem geri iade ederim.

Özet: Kasa kaliteli mi ve monsterın teknik servisi nasıl ?
Recep Baltaş abimizden bir yorum bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kasa kaliteli değil. Kötü denemez ama orta derecede bir kasa kalitesi var. Teknik servisi sizi üzmez. Alabilirsiniz.

Ben belirttiğiniz modeli kullanıyorum. Satış öncesi ve sonrasında gayet ilgililer anında dönüş yapıp yardımcı oluyorlar, ödeme ve teslimat konusundada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kasa kalitesi bir Asus değil fakat söylentiler kadar vasat da değil, sert plastik işte. Bence tek kusuru ses kalitesi fakat bir kulaklık yada 20 30 liraya harici bir hoparlör alırsanız ses sorunuda kalmayacaktır. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

Hocam aklıma takılan kısmı kasası ve servisi işte ses çok problem değil benim için kulaklıkla oynarım oyunları zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı