MONSTER® ABRA A5 V2.1.1 mi Asus X550JK-XO012D mi?

Umut Aydemir

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Asus markasında karar kılmştım ancak Monster markasının sitesinde kampanyasını görünce bir bakayım dedim. Ancak iki notebook arasında 500 TL ve bir kaç parçada performans farkı var. Sizce 1 sene idare etsin diye Asus alıp daha sonra yani 1-2 yıl sonra daha iyi bir sisteme geçmek mi mantıklı yoksa Monster alıp 2-3 sene sonra geçmek mi? Yani demem o ki, 500 TL için değer mi?

Marka takıntın yoksa Monster al diyebilirim aradaki farklar bence 500 tl'ye değer. Ama şahsi fikrim bekleyebiliyorsan bekle çünkü 900M serisi yolda bir-iki aya çıkar diyorlar. Almışken 900m serisinden bir ekran kartlı bilgisayar alırsın. Sonuçta 2000-2500 lira az para değil. Ama 2'si arasından ben Monster derim.

Marka takıntın yoksa Monster al diyebilirim aradaki farklar bence 500 tl'ye değer. Ama şahsi fikrim bekleyebiliyorsan bekle çünkü 900M serisi yolda bir-iki aya çıkar diyorlar. Almışken 900m serisinden bir ekran kartlı bilgisayar alırsın. Sonuçta 2000-2500 lira az para değil. Ama 2'si arasından ben Monster derim.
Yok hayır öyle bir takıntım yok ancak İnşaat Mühendisliği okuyorum ve çizimlere yavaş yavaş başlamam gerekiyor . Boş vakitlerimde oyun oynayacağım . Yeni seriyi beklemenin pek bir mantığı yok , benim için tabiki . Sonuçta bu bilgisayarı 1 2 yıl idare etsin diye alacağım . Büyük ihtimalle 1 2 yıl sonra daha yeni seriler üretime geçicek . Neyse ben fikirlerin için teşekkür ederim .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı