Z zRappeR Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, ben MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 adlı notebook modelini almaya karar verdim. Ancak aklıma takılan birkaç soru oldu ve sormak istedim. MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Bu notebook modelinin ekran kartı veya işlemcisi değiştirilebilir mi? ŞarJı %100'deyken internette takılırken kaç saat gidiyor? Bu fiyata bundan daha iyi bir oyun notebooku var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar, ben MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 adlı notebook modelini almaya karar verdim. Ancak aklıma takılan birkaç soru oldu ve sormak istedim. MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Bu notebook modelinin ekran kartı veya işlemcisi değiştirilebilir mi? ŞarJı %100'deyken internette takılırken kaç saat gidiyor? Bu fiyata bundan daha iyi bir oyun notebooku var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
immortalizm Kilopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Temmuz 2015 #2 Değiştirilmez. Şarjı, dengeli seçildiğinde 3saat civarı gider. Bu fiyata, daha iyisini bulmak zor olur. Bu ürün şuan stoklarında yok.
Değiştirilmez. Şarjı, dengeli seçildiğinde 3saat civarı gider. Bu fiyata, daha iyisini bulmak zor olur. Bu ürün şuan stoklarında yok.