MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" (Alındı)

MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Geçtiğimiz hafta eski bilgisayarımın bozulması sonucu satın aldım.(Gerçi sonra çalışmaya başladı) 8GB RAM ve 120GB m.2sata SSD ekledim.

Adobe ve CAD uygulamaları kullanıyorum. Birkaç online oyun var oynadığım. Sizce nasıldır. Yorumlarınız nelerdir?

Laptop'a takılı olarak gelen 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 9.5mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3 çıkarıp yerine Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB) taktım. (Güle güle 1 TB depolama alanı)

MSI GE70 2QD-820XTR Apache Core i5-4210H 8GB 1TB GTX950M 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim
DVD kullanmıyorsan çıkarıp yerine HDD takabilirsin ya da SSD.

Ayrıca HDD den memnun musun ses cızırtı falan var mı? Aynısını amazondan alacağım Türkiye de bulunmuyor bu HDD.

Turkiyede bulunmayan hangi hdd yi alacaksın kardeşim
Ben de hdd almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam bilemiyorum yardımcı olurmusun?

Teşekkür ederim.
Açıkçası çok uzun süre kullanamadım. İş-Güç derken fırsat kalmıyor.

Şimdiye kadar tespit ettiklerim.
Benim oynadığım oyunlarda (LoL, WoW, HoTS vs.) gayet iyi performans sağlıyor.
Witcher 3 deneme şansım oldu. 1920x1080'de düşük-orta ayarlarda oynanabiliyor ama pek akıcı değil. 1280x720 yapınca orta ayarlarda akıcı oluyor.

CAD'de yarım saat kadar çizim yaptım. İşlemci başarılı. Tepkimeler iyi.

Beğenmediğim özelliği içinde çok fazla alan olmasına rağmen 1 adet 2.5", 1 adet m.2 sata yuvası olması.

Şimdilik memnun gibiyim. Kullandıkça daha iyi açıklamalar yapabilirim.

Görüşlerin için teşekkürler kardeşim bende msi ge70 2qd 820xtr modeli ile Monster Abra a7 v6.1 arasında gidip geliyorum hamgisini alsam bilemedim yardımcı olurmusun kasası sert plastik kasa mı yoksa metal kasa mı biraz sonra da konu açacağım orada yardımcı olurmusun? msi in alacağım modeli şu:
MSI GE70 2QD-820XTR Apache Core i5-4210H 8GB 1TB GTX950M 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim

Görüşlerin için teşekkürler kardeşim bende msi ge70 2qd 820xtr modeli ile Monster Abra a7 v6.1 arasında gidip geliyorum hamgisini alsam bilemedim yardımcı olurmusun kasası sert plastik kasa mı yoksa metal kasa mı biraz sonra da konu açacağım orada yardımcı olurmusun? msi in alacağım modeli şu:

Kasası aliminyum alaşımlı. Isınma sorun olmayan bir malzeme. Kasa ile ilgili tek eksisi üzerinde iz kalıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı