MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" (Alındı)

Teşekkürler.
Isınmayla ilgili herhangi bir sorununuz varmı ?

Güzel alet, yeni video kartı 960 ve işlemcisi ile daha da iyi olmuştur. Bende 860 lı modeli var, onla bile withcer 3ü vs gibi oyunları sorunsuz oynuyorum.

Sizi bunaltıyorum ama bu konularda biraz hassasım. Gta V testi yapar mısınız ? Internetteki testlerde texture quality normal yaparak test ediyorlar. Siz high da dener misiniz ?

Kardeşim sıcaklık değerleri nasıl hani boştayken yada oyundayken klavye tarafı falan ısınıyo mu ?

Kardeşim sıcaklık değerleri nasıl hani boştayken yada oyundayken klavye tarafı falan ısınıyo mu ?

Laptop'u harici klavye ile kullanıyorum. Ama daha önce de belirttiğim gibi çift fan ve alüminyum alaşımlı kasa ısınma yapmıyor.

Sizi bunaltıyorum ama bu konularda biraz hassasım. Gta V testi yapar mısınız ? Internetteki testlerde texture quality normal yaparak test ediyorlar. Siz high da dener misiniz ?

GTA V : 1920x180 HIGH ayarlarda (Vysnc:Off, Texture:High) 28-32 FPS. Sanırım 2 GB vRAM Texturing de zorlanıyor.

Ben de almayı düşünüyorum da son bir sorum olacak fanlar turbodayken yada normaldeyken sesi nasıl yüksek çıkıyo mu ? Tavsiye eder misin beğenmediğin özellikleri var mı ?

Ben de almayı düşünüyorum da son bir sorum olacak fanlar turbodayken yada normaldeyken sesi nasıl yüksek çıkıyo mu ?

TURBO fanı sırf denemek için çalıştırdım. Duyulacak bir ses çıkarıyor. Ama çok da fazla değil. (Gününü server odalarında geçiren biri için sessiz bile sayılır ). Normal modda ise adı üstünde normal bir ses çıkarıyor. Fanlar kesinlikle can sıkacak kadar ses çıkarmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…