Monster RAM takviyesi serviste mi yaptırılmalı?

SkyHawking

Hectopat
Merhaba. Laptopu bakıma göndereceğim. Ayrıca 8 GB DDR4 (3200) RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. Bakımı yapan servisten mi almak mantıklı olur yoksa kendim alıp takmak mı mantıklı olacaktır?

Samsung RAM kullanıyorlar diye biliyorum, internettede 650-700 arası değişiyor fiyatları, sisteminizin içindeki RAM'i biliyorsanız, fiyat analizini daha doğru bir şekilde yapabiliriz.
Hocam 1x8GB DDR4 1.2V 2933MHz SODIMM türünde olduğunu biliyorum ancak markası hakkında fikrim yok. Açıp da bakmadım hiç Ama büyük ihtimalle Samsung'tur.
Ayrıca sanırım ana kart max 2933 MHz desteklediği için mecburen 3200 MHz takmak zorunda kalacaklardır. Değil mi?

Hocam 1x8GB DDR4 1.2v 2933MHz SO-DIMM türünde olduğunu biliyorum ancak markası hakkında fikrim yok. Açıp da bakmadım hiç ama büyük ihtimalle Samsung'tur.
Ayrıca sanırım anakart Max 2933 MHz desteklediği için mecburen 3200 MHz takmak zorunda kalacaklardır. Değil mi?

Bilgisayarınızın marka ve modelini iletirseniz sizin için bakabilirim, bilgisayarınızın içinde bulunan RAM'le aynı RAM'i takarlar.

Sitesinde de aynısı yazıyor :d Abra A5 v15.8

3200MHz Samsung bellek kullanılıyor cihazınızda, aynı bellekten bir tane daha ilave edilir.

Önceki cevaplarımdada dediğim gibi bu belleğin fiyatı da 640-700 arası değişmekte, karar sizin servisede taktırabilirsiniz, kendinizin alıp da montajlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı