Monster RTX 3070 laptoptan RTX 5070 laptopa geçilmeli mi?

Mantıklı fakat genel olarak sizce şuan mantıklı mı monster ürünleri? Objektif olun lütfen.
Yok. Daha mantıklı ürünler var fiyat performans olarak. Şuan ben yeni laptop alsaydım başka laptoplara da bakardım. Fakat şuan almıyorum, ve aldığımda fiyatı uygun gelmişti o yüzden aldım.

Yok. Daha mantıklı ürünler var fiyat performans olarak. Şuan ben yeni laptop alsaydım başka laptoplara da bakardım. Fakat şuan almıyorum, ve aldığımda fiyatı uygun gelmişti o yüzden aldım.
Tamamdır bak ilk yazdığın mesajdan dolayı bu kadar tartıştık. Monster almayın demiş adam sizde neden diye sormuşsunuz. Bizde kalitesizliğini ortaya koyduk. Ve şuanki fahiş fiyatlarından dolayı daha da alınmaz.

Mantıklı fakat genel olarak sizce şuan mantıklı mı monster ürünleri? Objektif olun lütfen.

Sizde kendinizle çelişiyorsunuz işte. Dediğimiz o cümle tam bu noktada devreye giriyor. Adamlar zaten mesela ürünün ederi 45k'ya. Adam 50k'dan düşmüş gibi gösteriyor.

İlk haline göre ucuzluğu kalmıyor.
Tamam zaten ben onu kanıtlayamam dedim. Kendi laptopumda fiyat artış-azalış'ını takip ettim. Öyle bir şey yoktu. Fakat başka laptoplarda olabilir ben onu kanıtlayamam işte çünkü öyle bir şey yapsalar gizlerler diye düşünüyorum ve öyle bir tablo hiç karşıma çıkmadı. Yani yaptıysalar bile ben bilmiyorum çünkü ben yaşamadım.

Tamam zaten ben onu kanıtlayamam dedim. Kendi laptopumda fiyat artış-azalış'ını takip ettim. Öyle bir şey yoktu. Fakat başka laptoplarda olabilir ben onu kanıtlayamam işte çünkü öyle bir şey yapsalar gizlerler diye düşünüyorum ve öyle bir tablo hiç karşıma çıkmadı. Yani yaptıysalar bile ben bilmiyorum çünkü ben yaşamadım.
Anladım. Hayırlı geceler daha da tartışmayalım.

Tamamdır bak ilk yazdığın mesajdan dolayı bu kadar tartıştık. Monster almayın demiş adam sizde neden diye sormuşsunuz. Bizde kalitesizliğini ortaya koyduk. Ve şuanki fahiş fiyatlarından dolayı daha da alınmaz.
Fiyata katılıyorum da kalitesiz demenizi anlamamıştım o yüzden sordum. Fiyat performans olarak bakarsak daha iyileri var fakat benim kullandığım ürünün çok da kalitesiz olduğunu düşünmüyorum başka ürünleri çok iyi bildiğimi söyleyemem. 3050 ve 4050 ekran kartı modellerini fazla fiyata satmaları saçma evet. Fakat ben kendi deneyimimi paylaştım kendi laptopumdaki. Ben kaliteli olduğunu düşünüyorum sıkıntı yaşamadığım için. Kendi fikrim bu yani. Tabii sıkıntı yaşasaydım asla önermezdim.

Anladım. Hayırlı geceler daha da tartışmayalım.
Tamamdır. Şimdi görüyorum o yüzden bu kadar yazdım önceki mesajımda. Size de hayırlı geceler.

5060 ile 5070 arasında fark nedir

5070 alacagım ama şuan değil, elimde 3070 ve 2070 var ayrı ayrı monsterler, onları satmayı planlıyorum once^^

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı