Monster servisi ekran tamiri için 3000 TL ücret verdi

Ardcore

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 laptopum var. Ekranda görüntü gitmişti oynatınca geliyordu ancak bir süre sonra oynatınca gelmemeye başladı. Bilgisayar çalışıyordu ancak görüntü gelmiyordu. Birkaç yere sordum Flex kablo değişecek ancak parça bizde yok servise gönder dendi. Servise gönderdiğimde ise 3000 civarı bir ücrete ekran değişecek dendi. Sizce ne yapmalıyım?

Monster Abra A5 laptopum var. Ekranda görüntü gitmişti oynatınca geliyordu ancak bir süre sonra oynatınca gelmemeye başladı. Bilgisayar çalışıyordu ancak görüntü gelmiyordu. Birkaç yere sordum Flex kablo değişecek ancak parça bizde yok servise gönder dendi. Servise gönderdiğimde ise 3000 civarı bir ücrete ekran değişecek dendi. Sizce ne yapmalıyım?
Monitör al dpı ile kullan.

Monster ürünlerini asla önermem bilen bilir ama servisleri gerçekten işlerini iyi yapıyor. Daha 2 saat önce, haftasonu laptopuna şarap döken arkadaşımın garantisi bittiği halde ücretsiz bakım yapıp çalışır hale getirdiler dolayısıyla eğer ekran değişimi gerektiğini söylüyorlarsa gerçekten değişmesi gerektiği içindir. 3000₺ uygun bir fiyat bence değiştirin. Ya da şansınızı zorlayın flex kablo bulup yaptırmayı deneyin eğer olmazsa tekrar yollayıp Monster'a yaptırırsınız.

Oynatınca görüntü geliyorsa Flex'inde temassızlık vardır görüntü gittiyse Flex'i çıkmış veya kopmuş olabilir durduk yere ekran bozulmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı