Monster ses güncellemesi nasıl yapılır?

Hocam ben bu Sound Blaster'i sildim. Bu Sound Blaster için gereken kurulumları yaptım. Ama Microsoft Store'da yok.

Sound Blaster Cinema 6+ - Free download and install on Windows | Microsoft Store Microsoft Store'da göster de açtığında desteklenmiyor diyebilir demiyorsa indir

Hocam destekleniyor diyor ama gene aynı hata veriyor.

USB olanmı yoksa Monster'in kendi sitesinden mi?

Hocam destekleniyor diyor ama gene aynı hata veriyor.

USB olanmı yoksa Monster'in kendi sitesinden mi?
Sana USB bellek verdilerse o zaten sitedekiyle aynı sen baştan yüklenmesini bekleme direkt usb'den aç her şeyi kursun güzel güzel

Bana vermişlerdi ama FreeDos olduğu için veriyorlar sanıyordum

Sana USB bellek verdilerse o zaten sitedekiyle aynı sen baştan yüklenmesini bekleme direkt USB'den aç her şeyi kursun güzel güzel.

Bana vermişlerdi ama FreeDOS olduğu için veriyorlar sanıyordum.

Ama bak onlar 2022 model ben laptopu 2022'de aldım. Flash belleği kutudan verdiler. Control Center programı bile hazırdı. İlk açtığımda laptopu. Format attırdığımdada aynı.

Sana USB bellek verdilerse o zaten sitedekiyle aynı sen baştan yüklenmesini bekleme direkt USB'den aç her şeyi kursun güzel güzel.

Bana vermişlerdi ama FreeDOS olduğu için veriyorlar sanıyordum.

Mesela ben hep ekran kartı driverimi güncellerim. O USB'deki eski olanlar. Laptopa zarar verir. Ah kafam ah keşke zamanında düşünseydim...

Bende 2022'de aldım hatta 2021'in sonunda da olabilir

Eğer internetin hızlı ise hepsini kendi sitelerinden indirip kurabilirsin

Bende 2022'de aldım hatta 2021'in sonunda da olabilir.

Bende 2022'de aldım hatta 2021'in sonunda da olabilir.

Eğer internetin hızlı ise hepsini kendi sitelerinden indirip kurabilirsin.

Hocam 3DP diye bir program var. Onda tüm güncel olmayan güncel olan şeyleri buluyor. Bende var. Ünlemler güncel olmayanı gösteriyormuş. Program güvenlimi bilmem.

Hocam 3DP diye bir program var. Onda tüm güncel olmayan güncel olan şeyleri buluyor. Bende var. Ünlemler güncel olmayanı gösteriyormuş. Program güvenlimi bilmem.

Eki Görüntüle 2289701
Şimdi sen bir klasör oluşturup içine bütün her şeyi yükle sonra kur

Kendi sitelerinden

Benim bilgisayarım için kendi sitelerinde sound blaster 8 nisan 2024 te güncellenmiş mesela

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…