Monster Sisteme Mac OS X 10.9 Kurulur mu?

ilteris94

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Monster Abra a5 v 1.1.2 kullanıyorum, bilgisayarda herhangi bir parça değişimi yapmadım.

Özellikler:

intel 4. nesil haswell core i7 4710mq processor

intel hd graphics 4600 ekran kartı

2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2

intel hm87 chipset
750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3
[TBODY] [/TBODY]
8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM

Intel® Wireless-N 7260 802.11n, 2x2 Wi-Fi + Bluetooth 4.0

VIA HD Audio ses

Şimdi değerli üyeler sorularım şunlar;

1. Bu laptopa Mac OS X 10.9 mavericks kurulur mu?
2. Kurulum aşamasında bir sıkıntı yaşar mıyım(donanım olarak)?
3. Mac OS X performansı nasıl olur?
4. Driver konusunda problem yaşar mıyım?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1: kurulur
2: NVIDIA kullanamazsın. Bu Yüzden kurulum için hazırlayacağın USB/system/library/extensions klasörü içinden nvidia ile ilgili bütün kextleri silip kurulumu bu şekilde denemen lazım. Hd4600 için gerekli çözümleride( eğer gerekirse) yine forumda arayarak bulabilirsin.
3: sorunsuz kullanabilirsin
4: İntel Wi-Fi calışmayacaktır.bluetooth kullanabilirsin. Ses yongasını paylaşmamışsın, bir şey diyemem.

rehber videolarda ekran kartının nvidia olması gerektiği söyleniyor ama siz nvidia kullanamayacağımı söylüyorsunuz belirtmediğiniz bir ayrıntı olabilir mi acaba . bir de intel wifi çalışmaz diyorsunuz peki sonradan çözülme ihtimali var mıdır .

Aynı laptopa sahibim, uyku problemi Dışında bi sıkıntım yok ses ethernet ekran kartı tamam 10.10.3 yüklü clover uefi ile rahatça yükleyebilirsin

rehberdeki adımları uyguladım

bios ayarlarında pek bi değişiklik yapmadım secure boot disable sata mode AHCI olması ve UEFI etkin olması yeter clover ayarlarında inject intel i devre dışı bırakıp binaries menüsünden kernel pm patch uyguluyorsun kurulumu bitirdikten sonraki adımlarda rehberlerde var kuruluma başlayıp nerede sorun yaşadığını yazarsan çok daha etkili yardımcı olabilirim. Not: USB nin windowsta görülen Efı bölgesinde nvdia kextleri silmeyi unutma bir kere osX masaüstüne geldikten sonra clover configuratör ile çok şeyi halledebilirsin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı