G Gorkem Mangaaaa Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Merhaba laptopun termal macunu yaklaşık 5 ay önce değişti ve kaliteliydi Thermal Grizzly fakat temiz olmasına rağmen boşta 90 derece falan olmaya başladı. Format da attım düzelmiyor sorunu ne olabilir?
Merhaba laptopun termal macunu yaklaşık 5 ay önce değişti ve kaliteliydi Thermal Grizzly fakat temiz olmasına rağmen boşta 90 derece falan olmaya başladı. Format da attım düzelmiyor sorunu ne olabilir?
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 5 Eylül 2024 #2 Hocam boştayken 90 derece cidden sıkıntı. İşlemcisi ne idi acaba?
G Gorkem Mangaaaa Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Mrmorgan dedi: Hocam boştayken 90 derece cidden sıkıntı. İşlemcisi ne idi acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam işlemci i7 10750H.
Mrmorgan dedi: Hocam boştayken 90 derece cidden sıkıntı. İşlemcisi ne idi acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam işlemci i7 10750H.
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 Hocam ciddi sıkıntı bence garantiye yollayın.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 5 Eylül 2024 #5 Hocam Control Center'dan fan hızına bakar mısınız.
G Gorkem Mangaaaa Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #6 Mrmorgan dedi: Hocam Control Center'dan fan hızına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Mrmorgan dedi: Hocam Control Center'dan fan hızına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam devir kaç RPM yazmıyor ama en yüksekte kullanıyorum.
Mrmorgan dedi: Hocam Control Center'dan fan hızına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Mrmorgan dedi: Hocam Control Center'dan fan hızına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam devir kaç RPM yazmıyor ama en yüksekte kullanıyorum.