Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Monster T5 v19.2 SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Başarısız: NDİS.SYS Mavi Ekran Hatası
Merhabalar, internette gezinirken laptopu aldığımdan beridir yaklaşık 1 senedir ilk defa karşılaştım.
Durdurma kodu: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Başarısız: NDİS.SYS
Hatası ile karşılaştım. Yardımcı olur musunuz neden kaynaklıdır?
Minidump ekledim.
Merhabalar, internette gezinirken laptopu aldığımdan beridir yaklaşık 1 senedir ilk defa karşılaştım.
Durdurma kodu: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Başarısız: NDİS.SYS
Hatası ile karşılaştım. Yardımcı olur musunuz neden kaynaklıdır?
Minidump ekledim.
* İlk önce bilgisayarımızda eski sürücüleri kaldıralım, bilgisayarımızda eski sürücüleri kaldırdık'dan sonra ekran kartı sürücüsünü en güncel hali ile yükleyelim yani güncelleştirelim.
* Bilgisayarımızda eski sürücülerin bıraktığı çöp girdileri kayıt defterinden silmek için CCleaner programını kullanalım.
* Windows işletim sistemini güncellemeye deneyiniz son dosyaları güncelleştirin.
* Windows işletim sistemini güncellemeye deneyiniz son dosyaları güncelleştirin.
* Bilgisayarınız sabit Disk'de bozukluk olup olmadığını kontrol ediniz bu dosyalarda bozukluk olup olmadığını bilgisayarım >> C: Disk üzerinde sağ tuş ile özellikler bölümüne ve arkadaşından.
Araçlar sekmesi >> şimdi denetle adımlarını takip ederek disk üzerinde bozukluk var mı yok mu inceleyebilirsiniz?
* Bozuk RAM ( bellek ) test yaparak RAM bozukluk olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için RAM'leri kasadan teker teker çıkartıp deneyiniz eğer bozuk RAM ise bu zaten hata verecektir.
* Bilgisayarınızı bir antivirüs yazılımı ile derinlemesine taratın bilgisayara yerleşerek bir virüs ise SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatasını verdirebilir.
*Son yöntem ise bilgisayarınıza temiz bir işletim sistemi kurulumu olacaktır.
* İlk önce bilgisayarımızda eski sürücüleri kaldıralım, bilgisayarımızda eski sürücüleri kaldırdık'dan sonra ekran kartı sürücüsünü en güncel hali ile yükleyelim yani güncelleştirelim.
* Bilgisayarımızda eski sürücülerin bıraktığı çöp girdileri kayıt defterinden silmek için CCleaner programını kullanalım.
* Bilgisayarınız sabit Disk'de bozukluk olup olmadığını kontrol ediniz bu dosyalarda bozukluk olup olmadığını bilgisayarım >> C: Disk üzerinde sağ tuş ile özellikler bölümüne ve arkadaşından.
Araçlar sekmesi >> şimdi denetle adımlarını takip ederek disk üzerinde bozukluk var mı yok mu inceleyebilirsiniz?
* Bozuk RAM ( bellek ) test yaparak RAM bozukluk olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için RAM'leri kasadan teker teker çıkartıp deneyiniz eğer bozuk RAM ise bu zaten hata verecektir.
* Bilgisayarınızı bir antivirüs yazılımı ile derinlemesine taratın bilgisayara yerleşerek bir virüs ise SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatasını verdirebilir.
Bunlardan hepsini teker teker dene ve hepsini bir anda yapma hata kodu tekrar verirse başka bir çözüme geç hepsini yaparsan için işletim sistemi falan yeniden kurma gerekiyor eğer son yönteme kadar başarısız olursa sorun büyük ihtimalle minidump dosyasından kaynaklıdır onu incelemen gerekir
Her hata çözümü herkeste aynı değil maalesef. Eğer öyle olsaydı bu bölümde emin olun ki konu açıp insanlar yardım istemezdi. Ayrıca dediğiniz yöntemlerin konu ile alakası yok. Mavi ekran dosyanızı inceledim ve sorunun kaynağı bir emülatör veya sanal makine programı gibi. Böyle programlar kullanıyorsanız kaldırın lütfen. Zira sorunu sanal makineye interneti veren sürücü çıkartmış. Ayrıca ağ bağdaştırıcı sürücünüzü günceller misiniz? Görev yöneticisi> performans kısmını atabilir misiniz? Sistem yükte veya boşta, fark etmez. Amacım sistemde sanal ağ bağdaştırıcı var mı kontrol etmek. Ayrıca sorunun kaynağı NDİS.SYS değil vwifibus.sys. Doğru dosyayı paylaştığınıza emin misiniz?
Her hata çözümü herkeste aynı değil maalesef. Eğer öyle olsaydı bu bölümde emin olun ki konu açıp insanlar yardım istemezdi. Ayrıca dediğiniz yöntemlerin konu ile alakası yok. Mavi ekran dosyanızı inceledim ve sorunun kaynağı bir emülatör veya sanal makine programı. Böyle programlar kullanıyorsanız kaldırın lütfen. Zira sorunu sanal makineye interneti veren sürücü çıkartmış. Görev yöneticisi> performans kısmını atabilir misiniz? Sistem yükte veya boşta, fark etmez. Amacım sistemde sanal ağ bağdaştırıcı var mı kontrol etmek. Ayrıca sorunun kaynağı NDİS.SYS değil vwifibus.sys. Doğru dosyayı paylaştığınıza emin misiniz?
Her hata çözümü herkeste aynı değil maalesef. Eğer öyle olsaydı bu bölümde emin olun ki konu açıp insanlar yardım istemezdi. Ayrıca dediğiniz yöntemlerin konu ile alakası yok. Mavi ekran dosyanızı inceledim ve sorunun kaynağı bir emülatör veya sanal makine programı gibi. Böyle programlar kullanıyorsanız kaldırın lütfen. Zira sorunu sanal makineye interneti veren sürücü çıkartmış. Ayrıca ağ bağdaştırıcı sürücünüzü günceller misiniz? Görev yöneticisi> performans kısmını atabilir misiniz? Sistem yükte veya boşta, fark etmez. Amacım sistemde sanal ağ bağdaştırıcı var mı kontrol etmek. Ayrıca sorunun kaynağı NDİS.SYS değil vwifibus.sys. Doğru dosyayı paylaştığınıza emin misiniz?
tek dosya vardı o da bu. Ayrıca BlueScreenWiev den baktıgımde ise ndis.sys olarak gözüküyor. Screenshot . Doğru dediniz hatayı aldıgım zaman emülatörün ayarlarıyla oynuyordum. PubgMobile için gameloop kurulu. Performans kısmı: Screenshot , İşlemcinin boostunu gerekmediği müddetçe kullanmıyorum ısı fazla yükselmesin diye.
Tek dosya vardı o da bu. Ayrıca bluescreenwievden baktıgımde ise ndis.sys olarak gözüküyor. Doğru dediniz hatayı aldıgım zaman emülatörün ayarlarıyla oynuyordum. Pubgmobile için GameLoop kurulu. Performans kısmı: Screenshot, işlemcinin Boost'unu gerekmediği müddetçe kullanmıyorum ısı fazla yükselmesin diye.
Nokta atışı olamasa da yaklaşık tahmin yapmışım . GameLoop bu aralar biraz sorunlu. Zira birkaç konuda da GameLoop mavi ekrana sebep olmuştu. Şimdilik GameLoop'u kaldırıp durumu gözlemler misiniz?
Nokta atışı olamasa da yaklaşık tahmin yapmışım . GameLoop bu aralar biraz sorunlu. Zira birkaç konuda da GameLoop mavi ekrana sebep olmuştu. Şimdilik GameLoop'u kaldırıp durumu gözlemler misiniz?
Rica ederim. Ancak kaldırdıktan sonra sistemi biraz gözlemlemenizi istiyorum. En az 2 gün sistemi biraz kullanın. Mavi ekran olmazsa sorun GameLoop ile alakalı diyebiliriz.