Olası nedenler ve çözümleri:
* DicrectX11 güncellemesini yap.
* İlk önce bilgisayarımızda eski sürücüleri kaldıralım, bilgisayarımızda eski sürücüleri kaldırdık'dan sonra ekran kartı sürücüsünü en güncel hali ile yükleyelim yani güncelleştirelim.
* Bilgisayarımızda eski sürücülerin bıraktığı çöp girdileri kayıt defterinden silmek için CCleaner programını kullanalım.
* Windows işletim sistemini güncellemeye deneyiniz son dosyaları güncelleştirin.
* Windows işletim sistemini güncellemeye deneyiniz son dosyaları güncelleştirin.
* Bilgisayarınız sabit Disk'de bozukluk olup olmadığını kontrol ediniz bu dosyalarda bozukluk olup olmadığını bilgisayarım >> C: Disk üzerinde sağ tuş ile özellikler bölümüne ve arkadaşından.
Araçlar sekmesi >> şimdi denetle adımlarını takip ederek disk üzerinde bozukluk var mı yok mu inceleyebilirsiniz?
* Bozuk RAM ( bellek ) test yaparak RAM bozukluk olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için RAM'leri kasadan teker teker çıkartıp deneyiniz eğer bozuk RAM ise bu zaten hata verecektir.
* Bilgisayarınızı bir antivirüs yazılımı ile derinlemesine taratın bilgisayara yerleşerek bir virüs ise
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatasını verdirebilir.
*Son yöntem ise bilgisayarınıza temiz bir işletim sistemi kurulumu olacaktır.
Kaynak:
system service exception hatası nasıl çözülür?
Yararım Dokunduysa ne Mutlu Bana