İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 7 Ağustos 2022 #21 izmirkartali dedi: USB'den eminsek diğer ayarlar uygun. Elinizde sadece UEFI sistem varsa şart değil ama MBR olan seçeneği GPT ile değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır GPT yapacağım indirdikten sonra size cevap yazarım olup olmadığıyla ilgili Ve hocam en son artık bitecek DD imajımı yazdırayım ISO'mu
izmirkartali dedi: USB'den eminsek diğer ayarlar uygun. Elinizde sadece UEFI sistem varsa şart değil ama MBR olan seçeneği GPT ile değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır GPT yapacağım indirdikten sonra size cevap yazarım olup olmadığıyla ilgili Ve hocam en son artık bitecek DD imajımı yazdırayım ISO'mu
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 7 Ağustos 2022 #22 İntel Antisi dedi: tamamdır GPT yapacağım indirdikten sonra size cevap yazarım olup olmadığıyla ilgili Ve hocam en son artık bitecek DD imajımı yazdırayım ISO'mu Genişletmek için tıkla... ISO ile bir sorun yok. DD modunu, zorlayan bazı imajlarda kullanıyoruz. Pardus mesela...
İntel Antisi dedi: tamamdır GPT yapacağım indirdikten sonra size cevap yazarım olup olmadığıyla ilgili Ve hocam en son artık bitecek DD imajımı yazdırayım ISO'mu Genişletmek için tıkla... ISO ile bir sorun yok. DD modunu, zorlayan bazı imajlarda kullanıyoruz. Pardus mesela...
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 7 Ağustos 2022 #23 izmirkartali dedi: ISO ile bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır iso imajı yazdırıyorum B İntel Antisi dedi: tamamdır iso imajı yazdırıyorum Genişletmek için tıkla... Bunlardan hangisini seçmeliyim? (NOT: Deneme sürümü istemiyorum normal mint için) Son düzenleme: 7 Ağustos 2022
izmirkartali dedi: ISO ile bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır iso imajı yazdırıyorum B İntel Antisi dedi: tamamdır iso imajı yazdırıyorum Genişletmek için tıkla... Bunlardan hangisini seçmeliyim? (NOT: Deneme sürümü istemiyorum normal mint için)
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 7 Ağustos 2022 #24 İntel Antisi dedi: tamamdır iso imajı yazdırıyorum B Bunlardan hangisini seçmeliyim? (NOT: Deneme sürümü istemiyorum normal mint için)Eki Görüntüle 1477307 Genişletmek için tıkla... Birinci seçenekle başlayın. Mecburen deneme modu açılıyor. Sorun yoksa hızla açılır. Masaüstü gelmezse yeniden başlatıp 2. seçenekle başlarsınız. Gecikme için kusura bakmayın. Yoldaydım...
İntel Antisi dedi: tamamdır iso imajı yazdırıyorum B Bunlardan hangisini seçmeliyim? (NOT: Deneme sürümü istemiyorum normal mint için)Eki Görüntüle 1477307 Genişletmek için tıkla... Birinci seçenekle başlayın. Mecburen deneme modu açılıyor. Sorun yoksa hızla açılır. Masaüstü gelmezse yeniden başlatıp 2. seçenekle başlarsınız. Gecikme için kusura bakmayın. Yoldaydım...