Monster T5 V8 Intel grafiklerinde pembe çizgi

teoz

Hectopat
Merhabalar. Elimde Monster T5 V8 Intel i7 6600HQ ve GTX 1060'a sahip bir laptop var.
Laptopu ayrık modda yani Intel grafiklerini kapatıp kullandığımda sorunsuz kullanabiliyorum. Tabii bu şekilde hem fazla güç tüketiyor hem de video düzenleme işlerimde sorun yaşıyorum. Intel grafikleri de kullandığım birleşik moda geçtiğimde ise ekranda kararmalar, pembe çizgilenmeler kararsızlık gibi sorunlarla karşılaşıyorum. En başlarda kabul edilebilir derecedeydi fakat artık PC'yi o şekilde kullanamıyorum.

Ekranımla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi NVIDIA kullandığımda sorun yaşamıyorum. Tüm birimler anakarta gömülü bir laptop. Bunun çözümü ya da tamiri gerçekleşebilir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bildiğim kadarı ile bazı Monster modellerinde yaşanan bir durum eskiden bazı modellerin kronik sorunuydu garantisi bitmedi ise Monster'a geri gönderin degişim yapabilirler.

Bildiğim kadarı ile bazı Monster modellerinde yaşanan bir durum eskiden bazı modellerin kronik sorunuydu garantisi bitmedi ise Monster'a geri gönderin degişim yapabilirler.

İlginiz için teşekkür ederim..
Garantisi bitti sadece macun değişimi garantisi duruyor. Eski bir model olduğu için anakartını bulabilir miyim bundan da emin değilim. Anakart bulabilirsem tamamen değişip her şey sıfırlansın isterim ama bulamazsam alternatif çözüm nasıl bulabilirim diye bakıyorum.

Merhaba,

Aynı laptoptan bende de var ve bu problemi ben de yaşadım ve dün çözümü buldum. İlk önce gelişmiş sistem ayarlarından otomatik donanım güncellemeyi kapat.

Sonra DDU ile Intel grafik kartı sürücüsünü sistemden tamamen temizle. Bilgisayarı yeniden başlat ve Monster'ın kendi sitesinden T5 V8 için olan (2016 tarihli) Intel grafik kartı sürücüsünü yükle tamamdır. Sonra sakın güncelleme ekran kartı sürücüsünü. Yani problem Intel'in yeni sürücüleri.
Benim de şarj problemim var. Şu posttan bakabilir misin? Sen de böyle bir sorun yaşadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…