Monster T7 V10.1.1 nasıldır?

Modele baktım Türkiye'de satışta gözükmüyor. Ayrıca MSI'ın sitesinde ekran kartı 3GB RAM ile gösteriliyor. Üründe G-SYNC desteği var mı, ben göremedim?

Ben Acer'ın bu serisini çok beğeniyorum. Ben bilgisayarı aldığım dönemde GTX980M'li modeli vardı almak istemedim. DVD sürücü kısmına takılabilen ekstra bir soğutucu falan da hediyeydi, az da olsa etkili olabilir belki. Sitede SSD hızı ve G-SYNC desteği gibi konular belirtilmemiş. Bir mağazaya gidip incelenebilir. G-SYNG önemli bir özellik, yırtılmaları çok iyi şekilde yok ediyor. Madem o parayı vereceksin bari o özelliği de olsun.

G - sync nin olmasi bence de buyuk bir arti . Monster kafama yattı gibi zaten istanbulda universite okuyorum. 6 ayda bir bakima da gotursem mis gibi kullanirim. Hem monsterin ekrani 75 hz , windows u da bir şekilde hallederiz artık.

Piyasayı takip ediyor gibisiniz. Hazır sizi bulmuşken Lenovo Legion Y720 ve Hp omen 15 i de sormak isterim. Bunlar icinde 6 gb 1060 bulunduran bulabildigim fiyati monstera yakın modeller. Elinize sağlık yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim .

Burada bence asıl bakmamız gereken şey Fiyat/Performans açısından ne durumda ürün. Markalardan bağımsız olarak özelliklerine bakarak almayı tercih etmek lazım. Bu firmaların birçoğu çok uzun zamandır bu işi yapan firmalar. Birkaçı kendi panelini kasasını falan yapıyor ama büyük kısmı aynı kasaları, aynı klavye donanımını kullanıyor. İşlemci ve ekran kartları zaten aynı. Beni zamanında Monster'a yönelten şey garanti dolduğu zaman bile 6 ayda bir ücretsiz bakım yapıyor olmalarıydı. Diğer firmalar bakım için 100TL'den başlayan ücretler talep ediyor. Ama çoğu kimse artık macunu alıp kendi bakımını da yapıyor. İlk bakışta bunlar da (son paylaştığın ürünler) aynı gözüküyor ama işte her detay yazmıyor. İstediğin her bileşeni içeren ürünler arasından fiyat olarak uygun olanı, en son görsel olarak da güzel olanı seç gitsin. Süreç çok uzayınca insanın kafası iyice karışıyor.

Hayirli olsun kardesim iyi gunlerde kullanirsin umarim . Turkiyede satisi yok senin canavarin. O yuzden monster alacagim buyuk ihtimal.

Saol kardesim daha iyisi senin olsun sende alirsin en kisa zamanda artik oyun deneyimlerimizi paylasiriz

Insallah eylul sonuna doğru almıs olurum bende paylaşırım tecrübelerimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…