Monster T7 V10.1 düşük FPS sorunu

Xec

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı alalı 1 ay filan oldu. Cihazda Geforce GTX 1060 olmasına rağmen istediğim FPS alamıyorum sanki LOL gibi bir oyunu çerez diye yemesi gerekirken 200 FPS üzerine çıkmıyor. GTA 5'te high ayarlarda benchmark testinde ortalama 60 -70 FPS alıyorum. Benim kuruntum mu yoksa bir sıkıntımı var anlamadım. ( Sürücüler güncel ve Windows son sürümünde ayrıca oyunlar SSD'de yüklü)

Son düzenleyen: Moderatör:
Lol için ekran kartı kullanımı %100 olmuyordur. Kendim de Monster kullanıyorum benim cihazım da gtx 970m var ekran kartı kullanımı %60 - % 70 seviyelerinde gidip geliyor fps 200 civarlarında sonuç olarak ekran kartı fazla güçlü kalıyor. Gta 5 için ise high demişsiniz ama ultra da rahatlıkla oyunda 60 70 fps almanız lazım yani cihazın güç seçeneklerinden yüksek performans ayarında olup olmadığını kontrol ediniz ayrıca control center dan cihazı performans durumuna getirip msi afterburner ile cihazın gpu kullanımı takip edin %100 veya %99 civarında değilse tekrar yazarsınız yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam geç döndüğüm için özür dilerim. Forumda yeniyim 1 gün ceza almıştım. Dediklerinizi yaptım. MSI Afterburner'dan değerlere baktım. Gpu kullanımı genelde 85 ila 75 arasında değişiyor.%99 da gördüm ama hiç %100 olmadı hiç bir zaman. Fps değerleri ise genelde 50 -60 arasında değişiyor.

Ve dediğim fps değerleri Ultra ayarlarda.

%99 veya %100 olduğunda tam performansından yararlanmış oluyorsunuz. Bir de Msaa ayarını x2 - x4 gibi ayarlayarak bakın . kullanım sürekli %99 kullanım da olduğunda cihaz tam performans çalışıyor olacak. ekran kartı gta 5 için yüksek kalıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…