Monster T7 V15.1 Alınır mı?

TufanK

Kilopat
Linki vermeden önce sebeblerimden bahsedeyim laptop almamın sebebi sabit bir yerim olmadığından, makine mühendisi olduğum için Solid, Autocad vs. kullanımında dolayı belli bir yere gittiğimde hemen orada çizime devam etme vs. Oyun benim için vazgeçilmez ki amatörce yayın yapıyorum.

Teşekkürler.

Tulpar T7 V15.1 17.3" Oyun Bilgisayarı

Şimdi diyeceksiniz ki Ben bu paraya masaüstü yaparım maalesef şartlar el vermiyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç Monster kullanmadım ama hakkında olumsuz yorum okumadım. Ama laptopun özelliklerine bakınca gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Ama benden daha iyi bilenler ne diyecekler onların yorumlarına bakalım. Bize de rehber olmuş olurlar.

Sana anlayabileceğin şekilde şöyle açıklayayım. Monster bir üretici değil yani üretici değil derken tabii laptop kasası klavyesi vs. var fakat anakart işlemci vs. gibi değil sadece parçaları birleştiriyor. Bunun için çoğu zaman monsterların başlıca problemi ısınma ve anakart arızaları bunun sebebide kendi laboratuvarlarının olmaması ve milimetrik olarak geçmesi gereken ısı boruları , ekran kartının yerleştirilmesi gibi şeyler ilerleyen zamanlarda göz önünde bulunarak problemler yaratıyor. Bunun yerine MSI gibi bütün ürünleri kendisine ait olan özel olarak tasarlanmış ve dünya tarafından kabul gören bir marka bunu düşünmen daha mantıklı olucaktır. Tabii biraz fiyat fark edebilir ki en fazla 500 TL. 500 TL için uğraşmana değmez derim bu benim önerimdir. Tabii sen farklı düşünebilirsin. Bende bir MSI kullanıcısı olarak böyle diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı