TufanK Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 22 Mayıs 2018 #11 rtakak dedi: Max-Q 'den faydalanmış dizüstülerini seç bu fiyatlarda. Biraz araştır ne demek istediğimi anlarsın. 3 kelime ile hafif, ince ve canavar. https://www.google.com.tr/url?sa=t&...FjABegQIABAB&usg=AOvVaw0jqcfG82d5UAdXFZn-DX-a Amazondan sipariş verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Amazon güvenilir bir firma ama yurt dışından sipariş vermem Ama yine de Max -Q'ya bakacağım teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
rtakak dedi: Max-Q 'den faydalanmış dizüstülerini seç bu fiyatlarda. Biraz araştır ne demek istediğimi anlarsın. 3 kelime ile hafif, ince ve canavar. https://www.google.com.tr/url?sa=t&...FjABegQIABAB&usg=AOvVaw0jqcfG82d5UAdXFZn-DX-a Amazondan sipariş verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Amazon güvenilir bir firma ama yurt dışından sipariş vermem Ama yine de Max -Q'ya bakacağım teşekkürler.
Razor Crypter Hectopat Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 1 22 Mayıs 2018 #12 TufanK dedi: Şuan ki bilgisayarım da 3.9 kg Genişletmek için tıkla... Eğer ağırlıktan dolayı bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız alın gitsin.
TufanK dedi: Şuan ki bilgisayarım da 3.9 kg Genişletmek için tıkla... Eğer ağırlıktan dolayı bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız alın gitsin.
TufanK Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 22 Mayıs 2018 #13 oguzyukcell dedi: Benim fan ile ilgili problemim oldu ses çıkartıyordu. Gönderdim 3. gün içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Hmmm o tür pürüzler olur Servisi 10 numara olduğu için bir sıkıntı yok Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
oguzyukcell dedi: Benim fan ile ilgili problemim oldu ses çıkartıyordu. Gönderdim 3. gün içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Hmmm o tür pürüzler olur Servisi 10 numara olduğu için bir sıkıntı yok
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Mayıs 2018 #14 TufanK dedi: Amazon güvenilir bir firma ama yurt dışından sipariş vermem ama yine de max -q ya bakacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim Max Q içeren laptoplar amazonda 2000 dolar bandında. Türkiyede 15.000 bandında.
TufanK dedi: Amazon güvenilir bir firma ama yurt dışından sipariş vermem ama yine de max -q ya bakacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim Max Q içeren laptoplar amazonda 2000 dolar bandında. Türkiyede 15.000 bandında.
TufanK Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 22 Mayıs 2018 #15 rtakak dedi: Monster olan 3.9 kilogram. MSI GS63VR 7RG(Stealth Pro)-051TR Intel Core i7 7700HQ 16GB Fiyatı Linkteki 1.8 kilogram. Hafiflik önemliyse bu ürüne bir göz at istersen. Genişletmek için tıkla... MSI'in PC'leri çok güzel ama Türkiye'deki servisi 5 para etmez. O yüzden sıcak bakmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
rtakak dedi: Monster olan 3.9 kilogram. MSI GS63VR 7RG(Stealth Pro)-051TR Intel Core i7 7700HQ 16GB Fiyatı Linkteki 1.8 kilogram. Hafiflik önemliyse bu ürüne bir göz at istersen. Genişletmek için tıkla... MSI'in PC'leri çok güzel ama Türkiye'deki servisi 5 para etmez. O yüzden sıcak bakmıyorum.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Mayıs 2018 #16 TufanK dedi: MSI'in PC'leri çok güzel ama Türkiye'deki servisi 5 para etmez. O yüzden sıcak bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmezdim. Her servis hakkında tonla şikayet var. Tamam servisler kötü olabilir ama bence iş görürler. Ben hiç kullanmadım belirtiyim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
TufanK dedi: MSI'in PC'leri çok güzel ama Türkiye'deki servisi 5 para etmez. O yüzden sıcak bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmezdim. Her servis hakkında tonla şikayet var. Tamam servisler kötü olabilir ama bence iş görürler. Ben hiç kullanmadım belirtiyim.
TufanK Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 22 Mayıs 2018 #17 Razor Crypter dedi: Eğer ağırlıktan dolayı bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız alın gitsin. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
Razor Crypter dedi: Eğer ağırlıktan dolayı bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız alın gitsin. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum teşekkürler
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mayıs 2018 #18 TufanK dedi: Sıkıntı olacağını sanmıyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... 2 kg ile 4 kg farkı sırtınızdayken çok iyi anlarsınız bence. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
TufanK dedi: Sıkıntı olacağını sanmıyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... 2 kg ile 4 kg farkı sırtınızdayken çok iyi anlarsınız bence.
c.t Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2018 #19 Monster iyi ya, ben öneririm.
TufanK Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 23 Mayıs 2018 #20 rtakak dedi: Ben öyle düşünmezdim. Her servis hakkında tonla şikayet var. Tamam servisler kötü olabilir ama bence iş görürler. Ben hiç kullanmadım belirtiyim. Genişletmek için tıkla... Ben normalde Monster kullanıcıyım 2013 yılından bu zamana kadar servis ve PC'de hiçbir sıkıntı yaşamadım, o yüzden mond bu benim düşüncem. Sadece kafamı kurcalayan fiyata göre bu özellikteki PC beni tatmin eder mi Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
rtakak dedi: Ben öyle düşünmezdim. Her servis hakkında tonla şikayet var. Tamam servisler kötü olabilir ama bence iş görürler. Ben hiç kullanmadım belirtiyim. Genişletmek için tıkla... Ben normalde Monster kullanıcıyım 2013 yılından bu zamana kadar servis ve PC'de hiçbir sıkıntı yaşamadım, o yüzden mond bu benim düşüncem. Sadece kafamı kurcalayan fiyata göre bu özellikteki PC beni tatmin eder mi