DEALLAHGER Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bu laptop sizce alınır mı? Rainbow six GTA 5 Valorant Red dead 2 Rage 2 Gibi oyunlar oynucam 500 GB. SSD yerine 1 TB SSD takılacak
Arkadaşlar bu laptop sizce alınır mı? Rainbow six GTA 5 Valorant Red dead 2 Rage 2 Gibi oyunlar oynucam 500 GB. SSD yerine 1 TB SSD takılacak
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #2 DEALLAHGER dedi: Arkadaşlar bu laptop sizce alınır mı? 500 GB SSD yerine 1 TB SSD takılacak. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını düşünüyorum. Çok ısınıyor diyorlar. Vazgeçtim sanırım.
DEALLAHGER dedi: Arkadaşlar bu laptop sizce alınır mı? 500 GB SSD yerine 1 TB SSD takılacak. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını düşünüyorum. Çok ısınıyor diyorlar. Vazgeçtim sanırım.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.220 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #3 Her gün forumda Monster Notebook ile ilgili yardım konusu var. Özellik olarak sorun yok ama yaşayabileceğiniz sıkıntıları göze alıyorsanız sorun yok.
Her gün forumda Monster Notebook ile ilgili yardım konusu var. Özellik olarak sorun yok ama yaşayabileceğiniz sıkıntıları göze alıyorsanız sorun yok.
A Ahmet kenger Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #4 DEALLAHGER dedi: Arkadaşlar bu laptop sizce alınır mı? 500 GB SSD yerine 1 TB SSD takılacak. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu bir model ama bu bütçede rakipleri 3050 Ti'lı modeller olduğu için bütçe artmıyorsa önce bu bütçede 2060'lı laptop bulabilirsen almak daha iyi eğer sadece 3050 Ti'lı modeller varsa da alınabilir.
DEALLAHGER dedi: Arkadaşlar bu laptop sizce alınır mı? 500 GB SSD yerine 1 TB SSD takılacak. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu bir model ama bu bütçede rakipleri 3050 Ti'lı modeller olduğu için bütçe artmıyorsa önce bu bütçede 2060'lı laptop bulabilirsen almak daha iyi eğer sadece 3050 Ti'lı modeller varsa da alınabilir.
DEALLAHGER Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #5 IIMERTII dedi: Ben de aynısını düşünüyorum. Çok ısınıyor diyorlar. Vazgeçtim sanırım. Genişletmek için tıkla... Yani dostum izlediğim tüm videolarda baya iyi diyorlar bide ayar yapınca FPS 50 60 yükseliyor
IIMERTII dedi: Ben de aynısını düşünüyorum. Çok ısınıyor diyorlar. Vazgeçtim sanırım. Genişletmek için tıkla... Yani dostum izlediğim tüm videolarda baya iyi diyorlar bide ayar yapınca FPS 50 60 yükseliyor
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.979 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Temmuz 2021 #6 V20 kasa forumda tavsiye edilmiyor. Diğer Tulpar kasalarına bakmanızı tavsiye ediyorum.
DEALLAHGER Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #7 Babaci dedi: Her gün forumda Monster notebook ile ilgili yardım konusu var. Özellik olarak sorun yok ama yaşayabileceğiniz sıkıntıları göze alıyorsanız sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar yaşayabilirim?
Babaci dedi: Her gün forumda Monster notebook ile ilgili yardım konusu var. Özellik olarak sorun yok ama yaşayabileceğiniz sıkıntıları göze alıyorsanız sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar yaşayabilirim?
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #8 DEALLAHGER dedi: Yani dostum izlediğim tüm videolarda baya iyi diyorlar bide ayar yapınca FPS 50 60 yükseliyor Genişletmek için tıkla... Bayadır araştırma yapıyorum. Ve bütçemiz benzer sanırım ROG bakıyorum ben şu anda ama monster hasreti içimde hala... DEALLAHGER dedi: Ne gibi sorunlar yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu kasalar malzeme olarak Abra kasası diye biliyorum sadece rtx takmışlar o yüzden biraz sorunlu sanırım yanlış da bilgi vermeyeyim.
DEALLAHGER dedi: Yani dostum izlediğim tüm videolarda baya iyi diyorlar bide ayar yapınca FPS 50 60 yükseliyor Genişletmek için tıkla... Bayadır araştırma yapıyorum. Ve bütçemiz benzer sanırım ROG bakıyorum ben şu anda ama monster hasreti içimde hala... DEALLAHGER dedi: Ne gibi sorunlar yaşayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu kasalar malzeme olarak Abra kasası diye biliyorum sadece rtx takmışlar o yüzden biraz sorunlu sanırım yanlış da bilgi vermeyeyim.
A Ahmet kenger Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #9 DEALLAHGER dedi: Yani dostum izlediğim tüm videolarda bayağı iyi diyorlar bir de ayar yapınca FPS 50 60 yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Önceliğin ASUS gibi markaların 2060'lı laptopları olsun Monster'de düşünüyorsa sorun yaşamamak için V21, kasalarını tercih et.
DEALLAHGER dedi: Yani dostum izlediğim tüm videolarda bayağı iyi diyorlar bir de ayar yapınca FPS 50 60 yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Önceliğin ASUS gibi markaların 2060'lı laptopları olsun Monster'de düşünüyorsa sorun yaşamamak için V21, kasalarını tercih et.
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #10 IIMERTII dedi: Bayadır araştırma yapıyorum. Ve bütçemiz benzer sanırım ROG bakıyorum ben şu anda ama monster hasreti içimde hala... Bu kasalar malzeme olarak Abra kasası diye biliyorum sadece rtx takmışlar o yüzden biraz sorunlu sanırım yanlış da bilgi vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g15-g513qe-hn058-amd-ryzen-7-5800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000ASMK0 Ahmet kenger dedi: Önceliğin ASUS gibi markaların 2060'lı laptopları olsun Monster'de düşünüyorsa sorun yaşamamak için V21, kasalarını tercih et. Genişletmek için tıkla... Asus linki atar mısınız?
IIMERTII dedi: Bayadır araştırma yapıyorum. Ve bütçemiz benzer sanırım ROG bakıyorum ben şu anda ama monster hasreti içimde hala... Bu kasalar malzeme olarak Abra kasası diye biliyorum sadece rtx takmışlar o yüzden biraz sorunlu sanırım yanlış da bilgi vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g15-g513qe-hn058-amd-ryzen-7-5800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000ASMK0 Ahmet kenger dedi: Önceliğin ASUS gibi markaların 2060'lı laptopları olsun Monster'de düşünüyorsa sorun yaşamamak için V21, kasalarını tercih et. Genişletmek için tıkla... Asus linki atar mısınız?