Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 9 Nisan 2021 #21 @E F E hocam sanırsam kendin çözmek istemiyorsun sorunu, Monster ile iletişime geç o halde. Yardımcı olurlar sana.
@E F E hocam sanırsam kendin çözmek istemiyorsun sorunu, Monster ile iletişime geç o halde. Yardımcı olurlar sana.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 9 Nisan 2021 #22 E F E dedi: Arkadaşlar bence ben bir bilgisayarcıya gideyim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidecekseniz burada bize sormanızın mantığı yok. Dediğimi yapmıyorsunuz, bilgi vermiyorsunuz. Nasıl yardımcı olabilirim? Direkt format atmayı deneyin. Çözüldüyse virüs girmiştir. Daha dikkatli olun.
E F E dedi: Arkadaşlar bence ben bir bilgisayarcıya gideyim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidecekseniz burada bize sormanızın mantığı yok. Dediğimi yapmıyorsunuz, bilgi vermiyorsunuz. Nasıl yardımcı olabilirim? Direkt format atmayı deneyin. Çözüldüyse virüs girmiştir. Daha dikkatli olun.
E E F E Decapat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 75 9 Nisan 2021 #23 Vanguard has blocked something from loading on your machine diye bir şey geldi şu an.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 9 Nisan 2021 #24 Dark Lord of the Sith dedi: @E F E hocam sanırsam kendin çözmek istemiyorsun sorunu, Monster ile iletişime geç o halde. Yardımcı olurlar sana. Genişletmek için tıkla... Monster'a götürün bilgisayarı, üçkağıtçı bilgisayarcılara para kaptırmaya gerek yok. E F E dedi: Vanguard has blocked something from loading on your machine diye bir şey geldi şu an. Genişletmek için tıkla... Bu Vanguard ile alakalı bir uyarı. Dediklerimi yapabilir misiniz?
Dark Lord of the Sith dedi: @E F E hocam sanırsam kendin çözmek istemiyorsun sorunu, Monster ile iletişime geç o halde. Yardımcı olurlar sana. Genişletmek için tıkla... Monster'a götürün bilgisayarı, üçkağıtçı bilgisayarcılara para kaptırmaya gerek yok. E F E dedi: Vanguard has blocked something from loading on your machine diye bir şey geldi şu an. Genişletmek için tıkla... Bu Vanguard ile alakalı bir uyarı. Dediklerimi yapabilir misiniz?
E E F E Decapat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 75 9 Nisan 2021 #25 E F E dedi: Vanguard has blocked something from loading on your machine diye bir şey geldi şu an. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum arkadaşlar ve monster aradım hiç yardımcı olmadılar E F E dedi: Vanguard has blocked something from loading on your machine diye bir şey geldi şu an. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. E F E dedi: Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. Genişletmek için tıkla... Sadece Spotify ve oyun çalisiyor. E F E dedi: Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. Sadece Spotify ve oyun çalisiyor. Genişletmek için tıkla... Girdim gene 5 dk mis gibi oynadım gene dondu. Bence bir anda 3060'dan Intel'in entegre grafiğine geçiyor. GTA oynuyoken bir anda donuyor ve 5dk bile geçmeden oluyor. Mert dedi: Monster'a götürün bilgisayarı, üçkağıtçı bilgisayarcılara para kaptırmaya gerek yok. Bu Vanguard ile alakalı bir uyarı. Dediklerimi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monster lisanslı Windows kullanmalısın dedi. Son düzenleme: 9 Nisan 2021
E F E dedi: Vanguard has blocked something from loading on your machine diye bir şey geldi şu an. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum arkadaşlar ve monster aradım hiç yardımcı olmadılar E F E dedi: Vanguard has blocked something from loading on your machine diye bir şey geldi şu an. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. E F E dedi: Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. Genişletmek için tıkla... Sadece Spotify ve oyun çalisiyor. E F E dedi: Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. Oyuna giriyorum arkadaşlar ve Monster aradım hiç yardımcı olmadılar. Sadece Spotify ve oyun çalisiyor. Genişletmek için tıkla... Girdim gene 5 dk mis gibi oynadım gene dondu. Bence bir anda 3060'dan Intel'in entegre grafiğine geçiyor. GTA oynuyoken bir anda donuyor ve 5dk bile geçmeden oluyor. Mert dedi: Monster'a götürün bilgisayarı, üçkağıtçı bilgisayarcılara para kaptırmaya gerek yok. Bu Vanguard ile alakalı bir uyarı. Dediklerimi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monster lisanslı Windows kullanmalısın dedi.