Monster T7 V20-5 nasıldır?

Teşekkürler arkadaşlar Monster'ı aldım aynı fiyata 32 GB RAM'li olarak.

Selam memnun musunuz isinma yapiyor mu?

Selam ben de Knight Online oynamak icin bu laptopu almak istiyorum. Arkadasiniz hala memnun mu oyunu donmadan sorunsuz bir sekilde oynayabiliyor mu, isinma sorunu var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Selam ben de Knight Online oynamak icin bu laptopu almak istiyorum arkadasiniz hala memnun mu oyunu donmadan sorunsuz bir sekilde oynayabiliyor mu isinma sorunu var mi?

Merhaba ,neredeyse 1 aydır kullanıyorum ısınma var evet fan seni de kuvvetli ancak beni rahatsız etmedi. Çünkü laptop sonuçta Kasa kalitesi beklediğimin ötesinde güzel adi plastik değil ayrıca şık bir cihaz. Her türlü oyundada test ettim örnek olarak RDR 2 de en az 120 FPS'lerde oynuyorum yüksek ayarlarda, Days Gone 130-150arası FPS alıyorum. Turbo fanı çok kuvvetli cidden soğutuyor cihazı.

Selam ben de Knight Online oynamak icin bu laptopu almak istiyorum arkadasiniz hala memnun mu oyunu donmadan sorunsuz bir sekilde oynayabiliyor mu isinma sorunu var mi?

Hocam ekranın gecikme süresi biraz yüksek, sizi rahatsız etti mi? Yazılımla uğraşacağım, hikayeli oyunlar oynayacağım, FPS olarak da CS ve Valorant oynarım. Ekran normalse alacagım, eğer rahatsız ederse başka modellere bakacağım.

Bu fiyatlara düşünmeden alın, bulabilirseniz 32 GB ramlisini alın uzun ömürlü olur. Donma kasma mavi ekran dahil hiçbir hata görmedim bu 1 ayda. Monster'da ömür boyu 6 ayda 1 ücretsiz bakım ve temizlik yapıyor. Herhangi pixel sorununda ücretsiz ve koşulsuz değişim veya iade hakkında var ilk 1 ayda sanırsam.

Hocam siz demeseniz bilmicem bile CS de 400 küsur FPS'lerde bile hiçbir gecikme hissetmedim.

Tongfang kasa kesinlikle alınır.

Clevo olan değil mi Nitro kullandım bir daha ne alırım ne kullanırım.

Işık sızması çok ufak ekranın sol alt köşesinde var beni hiç rahatsız etmedi o sızıntıyı da PC'yi açarken gördüm.

Knight sadece ilemciye abanır çoğu 2.D MMORPG gibi. Savaşlarda falan işlemci yükselir onun dışı 3070 kenarda çömer, yatar uyur.

Clevo olan nedir?
Laptop anakart yapımcısı bir şirket, Monsterların çeşitli modellerinde bulunur, forumda erken bozulma şikayetleri ile tanınır.

Laptop anakart yapımcısı bir şirket, Monster'ların çeşitli modellerinde bulunur, forumda erken bozulma şikayetleri ile tanınır.

Ortada Clevo ürün yok onu sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…