Teşekkürler arkadaşlar Monster'ı aldım aynı fiyata 32 GB RAM'li olarak.
Bu modeli arkadaş aldı ben de inceledim genelde Knight Online diye bir oyun oynuyor O, laptopta hoşuma giden en iyi yanı o kadar saat oynamasına rağmen ısınmadı, tabii GPU isteyen oyunlarda bu değişebilir, tasarımı çok ama çok hoş, çok güzel bir cihaz, benim hayalimdeki laptop fakat hayatta alamam.
Selam memnun musunuz isinma yapiyor mu?
Selam ben de Knight Online oynamak icin bu laptopu almak istiyorum arkadasiniz hala memnun mu oyunu donmadan sorunsuz bir sekilde oynayabiliyor mu isinma sorunu var mi?
Selam memnun musunuz isinma yapiyor mu?
Selam ben de Knight Online oynamak icin bu laptopu almak istiyorum arkadasiniz hala memnun mu oyunu donmadan sorunsuz bir sekilde oynayabiliyor mu isinma sorunu var mi?
Merhaba, neredeyse 1 aydır kullanıyorum ısınma var evet fan seni de kuvvetli ancak beni rahatsız etmedi. Çünkü laptop sonuçtakasa kalitesi beklediğimin ötesinde güzel adi plastik değil ayrıca şık bir cihaz. Her türlü oyundada test ettim örnek olarak RDR 2 de en az 120 FPS'lerde oynuyorum yüksek ayarlarda, Days Gone 130-150arası FPS alıyorum. Turbo fanı çok kuvvetli cidden soğutuyor cihazı.
Merhaba, neredeyse 1 aydır kullanıyorum ısınma var evet fan seni de kuvvetli ancak beni rahatsız etmedi. Çünkü laptop sonuçtaKasa kalitesi beklediğimin ötesinde güzel adi plastik değil ayrıca şık bir cihaz. Her türlü oyundada test ettim örnek olarak RDR 2 de en az 120 FPS'lerde oynuyorum yüksek ayarlarda, Days Gone 130-150arası FPS alıyorum. Turbo fanı çok kuvvetli cidden soğutuyor cihazı.
Hocam ekranın gecikme süresi biraz yüksek, sizi rahatsız etti mi? Yazılımla uğraşacağım, hikayeli oyunlar oynayacağım, FPS olarak da CS ve Valorant oynarım. Ekran normalse alacagïm, eğer rahatsız ederse başka modellere bakacağım
Tulpar T7 V20.5 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu laptopu almayı düşünüyorum oyun ve iş için kullanacağım ama daha çok iş için güçlü bir işlemciye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. (28-30 k bütçem var) ve ekranı 17.3 istiyorum.
17.3 için pek bir alternatifi yok. Alınabilir, donanımı güçlü. Benzer fiyata istediğiniz özelliklerde bir laptop bulursam eklerim.
Bu bütçede 17.3inç olan ve 12700H muadili veya kendisini içeren, bu model haricinde seçenek yok. İnçden ödün verip 3070 bakabilirsiniz isterseniz, istemezseniz Monster alınabilir.
ACER Nitro 5 AN515-58 NH.QGAEY.001 Intel Core i7-12700H 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX3070 15.6'' Full HD 144Hz LINUX(Yok) Oyuncu Dizüstü Bilgisayar En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
<strong>NH.QGAEY.001, IPS, 2x RAM DDR4, 2x NVMe SSD, 1x 2.5" HDD, RTX3070 8GB 150W, MUX Switch, 1x Type-C(<strong>USB 3.2 Gen 2 - Thunderbolt 4)</strong>, 2x USB 3.2 Gen 2, 1x USB 3.2 Gen 1, 1x RJ45, 1x HDMI, 1x Mic-in/Headphone-out Combo Jack, 57,5Wh 2.6kg</strong>www.garajonline.com.tr
Bu fiyatlara düşünmeden alın, bulabilirseniz 32 GB ramlisini alın uzun ömürlü olur. Donma kasma mavi ekran dahil hiçbir hata görmedim bu 1 ayda. Monster'da ömür boyu 6 ayda 1 ücretsiz bakım ve temizlik yapıyor. Herhangi pixel sorununda ücretsiz ve koşulsuz değişim veya iade hakkında var ilk 1 ayda sanırsam.
Hocam siz demeseniz bilmicem bile CS de 400 küsur FPS'lerde bile hiçbir gecikme hissetmedim.
Clevo olan değil miNitro kullandım bir daha ne alırım ne kullanırım?
Knight sadece ilemciye abanır çoğu 2.D MMORPG gibi. Savaşlarda falan işlemci yükselir onun dışı 3070 kenarda çömer, yatar uyur.Bu modeli arkadaş aldı ben de inceledim genelde knight online diye bi oyun oynuyor o, laptopda hoşuma giden en iyi yanı o kadar saat oynamasına rağmen ısınmadı, tabi gpu isteyen oyunlarda bu değişebilir, tasarımı çok ama çok hoş, çok güzel bir cihaz, benim hayalimdeki laptop fakat hayatta alamam
Laptop anakart yapımcısı bir şirket, Monsterların çeşitli modellerinde bulunur, forumda erken bozulma şikayetleri ile tanınır.Clevo olan nedir?
Hangi modelin olduğunu sordu muhtemelen. Nitro clevo kasa değil.Laptop anakart yapımcısı bir şirket, Monsterların çeşitli modellerinde bulunur, forumda erken bozulma şikayetleri ile tanınır.
Laptop anakart yapımcısı bir şirket, Monster'ların çeşitli modellerinde bulunur, forumda erken bozulma şikayetleri ile tanınır.