Tulpar T7 V21.2.1 17,3" Gaming Laptop ile gücü hisset! 10. Nesil i7-10875H işlemci, Nvidia RTX 2070 ekran kartı ve 16 GB 2933MHz RAM ile soluk kesiyor.
www.monsternotebook.com.tr
Üniversiteye başlayacağım sık sık yanımda taşımam gerekecek. 17 inç büyüklük olarak sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca 15 inç olan 60 Hertz ama 2070 Super. İkisi arasında kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız? Bu fiyata önerebileceğiniz başka laptoplar var mı? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Benim fikrimce bu kadar parayı bir laptopa ayırıyorsanız ekranın en az 17" olması yönünde. Ekran kartının "super" olmaması bence ekranın küçülmesinden daha önemsiz. Bence 17" olanı tercih edin.
Bu arada neden Monster almak istiyorsunuz? Bu bütçe aralığında ASUS STRIX veya MSI'ın üst kalite laptopları var.
Not: 15.000 liraya gerçekten 60Hz monitörlü bilgisayar mı satıyorlar? 60 FPS'den üstünü göremeyeceksem neden ben bu kadar güçlü laptop alıyorum ki o zaman?
Tulpar T7 V21.2.1 17,3" Gaming Laptop ile gücü hisset! 10. Nesil i7-10875H işlemci, Nvidia RTX 2070 ekran kartı ve 16 GB 2933MHz RAM ile soluk kesiyor.
www.monsternotebook.com.tr
Üniversiteye başlayacağım sık sık yanımda taşımam gerekecek. 17 inç büyüklük olarak sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca 15 inç olan 60 Hertz ama 2070 Super. İkisi arasında kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız? Bu fiyata önerebileceğiniz başka laptoplar var mı? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.