AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 26 Eylül 2021 #11 yunustncr dedi: BIOS üzerinden mi yapılıyor peki. Öyleyse nasıl olacak o iş. BIOS menüleri genelde çok karışık oluyorda. Genişletmek için tıkla... Thorotlestop(kesin ismi yanlış)diye bir uygulama vardı. @erengore reis.
yunustncr dedi: BIOS üzerinden mi yapılıyor peki. Öyleyse nasıl olacak o iş. BIOS menüleri genelde çok karışık oluyorda. Genişletmek için tıkla... Thorotlestop(kesin ismi yanlış)diye bir uygulama vardı. @erengore reis.
Y yunustncr Kilopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 27 Eylül 2021 #12 AriceN dedi: Thorotlestop(kesin ismi yanlış)diye bir uygulama vardı. @erengore reis. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop bu programı şu anki laptopumda kullanıyorum zaten. İşlemci voltajını düşürmek dışında birçok fonksiyonu da var. Hele bir cihaz gelsin bakalım. Öncelikle BIOS'tan açılması gerekenleri açabilirsem ThrottleStop kullanımı kolay.
AriceN dedi: Thorotlestop(kesin ismi yanlış)diye bir uygulama vardı. @erengore reis. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop bu programı şu anki laptopumda kullanıyorum zaten. İşlemci voltajını düşürmek dışında birçok fonksiyonu da var. Hele bir cihaz gelsin bakalım. Öncelikle BIOS'tan açılması gerekenleri açabilirsem ThrottleStop kullanımı kolay.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #13 yunustncr dedi: BIOS üzerinden mi yapılıyor peki. Öyleyse nasıl olacak o iş. BIOS menüleri genelde çok karışık oluyorda. Genişletmek için tıkla... Sorun nedir? Buradayım etiket vesilesiyle.
yunustncr dedi: BIOS üzerinden mi yapılıyor peki. Öyleyse nasıl olacak o iş. BIOS menüleri genelde çok karışık oluyorda. Genişletmek için tıkla... Sorun nedir? Buradayım etiket vesilesiyle.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 27 Eylül 2021 #14 erengore dedi: Sorun nedir? Buradayım etiket vesilesiyle. Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmak istiyor arkadaş cihaza BIOS'tan mı uygulamadan mı diyor. Gereksiz olduysa kusura bakmayın.
erengore dedi: Sorun nedir? Buradayım etiket vesilesiyle. Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmak istiyor arkadaş cihaza BIOS'tan mı uygulamadan mı diyor. Gereksiz olduysa kusura bakmayın.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #15 AriceN dedi: Undervolt yapmak istiyor arkadaş cihaza BIOS'tan mı uygulamadan mı diyor. Gereksiz olduysa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok estağfirullah. Sorun değil. ThrottleStop ile yapabiliriz.
AriceN dedi: Undervolt yapmak istiyor arkadaş cihaza BIOS'tan mı uygulamadan mı diyor. Gereksiz olduysa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok estağfirullah. Sorun değil. ThrottleStop ile yapabiliriz.
Y yunustncr Kilopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 27 Eylül 2021 #16 erengore dedi: Sorun nedir? Buradayım etiket vesilesiyle. Genişletmek için tıkla... Undervolt için bios menüsünde ayar var mı yoksa throttlestop mı kullanılıyor diye konuşuyoruz.
erengore dedi: Sorun nedir? Buradayım etiket vesilesiyle. Genişletmek için tıkla... Undervolt için bios menüsünde ayar var mı yoksa throttlestop mı kullanılıyor diye konuşuyoruz.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 27 Eylül 2021 #17 yunustncr dedi: Undervolt için BIOS menüsünde ayar var mı yoksa ThrottleStop mı kullanılıyor diye konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Olması lazım diye biliyorum ben. Advanced BIOS sekmesi altında.
yunustncr dedi: Undervolt için BIOS menüsünde ayar var mı yoksa ThrottleStop mı kullanılıyor diye konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Olması lazım diye biliyorum ben. Advanced BIOS sekmesi altında.
Y yunustncr Kilopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 321 Çözümler 1 27 Eylül 2021 #18 AriceN dedi: Olması lazım diye biliyorum ben. Advanced BIOS sekmesi altında. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Ama throttlestop daha kolay geliyor bana da.
AriceN dedi: Olması lazım diye biliyorum ben. Advanced BIOS sekmesi altında. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Ama throttlestop daha kolay geliyor bana da.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 27 Eylül 2021 #19 yunustncr dedi: Eyvallah. Ama ThrottleStop daha kolay geliyor bana da. Genişletmek için tıkla... Bana da.
yunustncr dedi: Eyvallah. Ama ThrottleStop daha kolay geliyor bana da. Genişletmek için tıkla... Bana da.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #20 ThrottleStop zaten daha mantıklı olacaktır. BİOS üzerinden uğraşmayı tavsiye etmiyorum.