Monster T7 v21.8+ Windows 11 oyun modunda kullanılırsa sorun olur mu?

Anestezicik

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler. Monster laptopumda Windows 11 işletim sistemi yüklü. PC'de 1-2 saat oyun oynadıktan sonra PC'yi ofis moduna alıyorum ancak masaüstünde pencere geçişlerinde takılmalar oluyor. Ofis modud eğilde oyun modunda kullanırsam herhangi bir problem olmuyor. Genelde oyun oynayıp bilgisayar ısındıktan sonra bu sorun oluyor. Bu işletim sistemi ile mi yoksa PC ile ilgili bir durum mu? Fan profilini sürekli oyun modunda mı saklamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıcaklıklar normal mi? Yeni aldıysan iade hakkın olduğu için karar vermekte acele etmen lazım.

Sıcaklıklar normal mi? Yeni aldıysan iade hakkın olduğu için karar vermekte acele etmen lazım.
Sıcaklık boşta 50 derece civarında hocam. Oyunlarda maximum gördüğüm 85 derece oluyor. Açıkcası normal mi bilemedim.

Bu tür takılmalar genelde windows 11 ile alakalı bir sorun. Windows 11'i sıfırdan mı kurulum yaptınız yoksa windows 10'dan yükseltme mi yaptınız? Ayrıca web sayfalarında gezinirken de anlık takılmalar olduğunu fark ediyor musunuz?

Kesinlikle fark ediyorum hocam. Özellikle pencereleri görev çubuğuna indirip eski konumuna getirirken oluyor. Sıfırdan kurulum yaptım hocam. Birazda Monster ile ilgili mi diye şüphe duymamın sebebi şu. Fanı ofis değil de oyun moduna aldığım zaman acayip akıcı pencereler. Uzun zamandır Monster kullanmadığım için sormak istedim. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Google chrome kullanıyorsanız şunu bir dener misiniz? Muhtemelen web sayfalarında ki anlık takılma sorununuzu çözecektir.
-Google'da sayfayı açın. İnternet sekmesine şunu yazın. chrome://settings/system
Karşınıza gelecek olan menüde "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" bu seçenek sizde muhtemen aktif görünüyordur. Bunu kapalı duruma geçirin ve web sayfalarında gezinirek durumu bir test edin.

Teşekkür ediyorum hocam. Windows'un kendisi için sanırım güncelleme beklemekten başka bir çarem yok değil mi?

Maalesef yapacak bir şey yok hocam. Zamanla win 11 güncellendikçe sorunlar düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…