Mustafa YÜKSElen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 47 16 Ağustos 2020 #1 Monster bilgisayarımı alalı bir yıl oldu biraz ısınmaya ve FPS düşmesi girmeye başladı, Monster teknik servise göndermeye düşünüyorum ama çok fazla kötü yorum gördüm bilgisayarı bozmuşlar gibi, Monster teknik servis güvenilir mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Monster bilgisayarımı alalı bir yıl oldu biraz ısınmaya ve FPS düşmesi girmeye başladı, Monster teknik servise göndermeye düşünüyorum ama çok fazla kötü yorum gördüm bilgisayarı bozmuşlar gibi, Monster teknik servis güvenilir mi sizce?
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 27 Mart 2021 #11 recept.karaduman dedi: 2 hafta oynadıktan sonra kapanmış mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Artı 0 Eksi
S Serhat223 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #12 Ctvxn dedi: Dikkat edin bilgisayar kapanmıyor diye servise veren adamın bilgisayarında 2 hafta Forza Horizon oynayan servisle aynı servis. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorundan teknik servise yollayacağım garantisi devam ediyor inşallah benimkinde de 2 hafta Forza oynamazlar. Artı 0 Eksi
Ctvxn dedi: Dikkat edin bilgisayar kapanmıyor diye servise veren adamın bilgisayarında 2 hafta Forza Horizon oynayan servisle aynı servis. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorundan teknik servise yollayacağım garantisi devam ediyor inşallah benimkinde de 2 hafta Forza oynamazlar.