Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #11 Aklıma başka çözüm gelmiyor benim. Sanırım e devlet'ten Tüketici Hakları Hakem heyetine başvurarak en ayrıntılı yardımı oradan alabilirsiniz.
Aklıma başka çözüm gelmiyor benim. Sanırım e devlet'ten Tüketici Hakları Hakem heyetine başvurarak en ayrıntılı yardımı oradan alabilirsiniz.
W Wenaut Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2019 #12 Atakan D. dedi: Aklıma başka çözüm gelmiyor benim. Sanırım e devlet'ten Tüketici Hakları Hakem heyetine başvurarak en ayrıntılı yardımı oradan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki size çok teşekkür ederim aklınıza bir şeyler gelirse yardımlarınızı bekliyorum [emoji16]
Atakan D. dedi: Aklıma başka çözüm gelmiyor benim. Sanırım e devlet'ten Tüketici Hakları Hakem heyetine başvurarak en ayrıntılı yardımı oradan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki size çok teşekkür ederim aklınıza bir şeyler gelirse yardımlarınızı bekliyorum [emoji16]