yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.140 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Nisan 2021 #21 KatliyaM dedi: İade iste para yatınca yeniden sipariş ver veya başka bir şey al. Genişletmek için tıkla... İade işlemini illaki satın alan kişi mi yapmak zorunda? Abim benim adıma almıştı bilgisayarı.
KatliyaM dedi: İade iste para yatınca yeniden sipariş ver veya başka bir şey al. Genişletmek için tıkla... İade işlemini illaki satın alan kişi mi yapmak zorunda? Abim benim adıma almıştı bilgisayarı.
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 5 Nisan 2021 #22 yucewalden dedi: İade işlemini illaki satın alan kişi mi yapmak zorunda? Abim benim adıma almıştı bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Hiç yapmadım kardeşim ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum genede arayıp bilgi alabilirsin.
yucewalden dedi: İade işlemini illaki satın alan kişi mi yapmak zorunda? Abim benim adıma almıştı bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Hiç yapmadım kardeşim ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum genede arayıp bilgi alabilirsin.