Çözüldü Monster Tulpar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Officerr

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500
Ekran kartı
3060 6GB
İyi günler.

Bilgisayarımı dün kullandıktan sonra normal şekilde kapattım. Az önce açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermedi.

Güç göstergesinde ışık mevcut. Statik boşaltmak için işlemleri yaptım fayda etmedi.

Ek bilgi: Bilgisayarın sürekli saati geri kalıyordur. Bir süre bilgisayarı kullandıktan sonra demir sandalye ayağına temas ettiğimde ufak bir elektrik çarpması oluyordu. BIOS arayüzü taş devrinden kalmış gibiydi çok eski bir görüntüsü vardı.

İyi günler.

Bilgisayarımı dün kullandıktan sonra normal şekilde kapattım. Az önce açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermedi.

Güç göstergesinde ışık mevcut. Statik boşaltmak için işlemleri yaptım fayda etmedi.

Ek bilgi: Bilgisayarın sürekli saati geri kalıyordur. Bir süre bilgisayarı kullandıktan sonra demir sandalye ayağına temas ettiğimde ufak bir elektrik çarpması oluyordu. BIOS arayüzü taş devrinden kalmış gibiydi çok eski bir görüntüsü vardı.
Adaptörü kontrol ettiniz mi?
Genellikle Amper yetmeyince bilgisayar açılmaz

İyi günler.

İyi günler.

Belki elektrik sızıntısı falan olmuştur veya dengesiz akım bir şekilde anakartı yakmış olabilir servise gönderin.

Belki elektrik sızıntısı falan olmuştur veya dengesiz akım bir şekilde anakartı yakmış olabilir servise gönderin.

Hocam absürt ücret çıkarırlar mı anakart degişiminden kullanici hatası mı bu? Yani kargoya vereceğim onca uğraş boşa gitmesin diye soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam absürt ücret çıkarırlar mı anakart degişiminden kullanici hatası mı bu? Yani kargoya vereceğim onca uğraş boşa gitmesin diye soruyorum.
Garantisi devam ediyorsa ücret alacaklarını sanmıyorum yani sonuçta kullanıcı tarafından kaynaklı bir hata değil ama hiç servise cihaz göndermedim net bişey söyleyemeyeceğim.

Çoklu prizde veya topraksız prizlerde kullanılınca anakartta veya adaptörde kalıcı hasar olabilir, şahsen yaşadım ne yaparsam yapayım laptopum açılmadı...

Çoklu prizde veya topraksız prizlerde kullanılınca anakartta veya adaptörde kalıcı hasar olabilir, şahsen yaşadım ne yaparsam yapayım laptopum açılmadı...

Kaliteli bir coklu topraklamasi da mevcut ama neden oldu anlamadim.

Garantisi devam ediyorsa ücret alacaklarını sanmıyorum yani sonuçta kullanıcı tarafından kaynaklı bir hata değil ama hiç servise cihaz göndermedim net bir şey söyleyemeyeceğim.

3.5 yillik cihaz bitti sanirim garantisi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı