Monster Tulpar alınır mı?

Bütçe
15000
MSI Radeon 6.000 serisi tercih edilebilir.

STRIX G15 RX 6800M + Ryzen 9 5900X, 1650 dolara satılıyor.
6.700 falan da bulunursa alınabilir.

Alternatif olarak Acer da tercih edebilirsin. Tayvan menşeli firma Monster kadar fiyat/performans ürün satıyor. En uygun fiyatlı laptoplar Acer'da.

Tulpar serisi alınır. Benim arkadaşım Monster Tulpar T5 V19.1 kullanıyor, 2,5 yıldır herhangi bir sorunla karşılaşmadı.

Bulunduğumuz ülkede ilerisi için bir şey demek doğru olmaz. O zamanki duruma göre düşünülebilir. TL'nin değeri değişiklik gösterebilir veyahut çip krizi gibi farklı şeyler meydana gelebilir. Piyasaya yeni bir marka çıkabilir veyahut markaların modelleri değişkenlik gösterebilir.

Bazı YouTube kanallarına incelemeleri için gönderdiler ve Bestbuy sitesinde satılıyordu galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı YouTube kanallarına incelemeleri için gönderdiler ve bestbuy sitesinde satılıyordu galiba.

Hiç haberim olmadı teşekkür ederim.

Acer Predator serisi olabilir teşekkür ederim.
ASUS MSI Lenovo Gigabyte marka laptoplara da bakın derim.

MSI bilmiyorum ama giganye 3060'lı 18000 idi.

İfadeler: T21
2 sene sonra farklı laptop ürünleri çıkabilir, hemen bir model belirlemenize gerek yok şimdilik.

Bilgisayar fiyatları düşerse RTX 3060 ile kasa toplayıp yanına ucuz bir laptop bile alabilirsin.

Pek fiyatların düşeceği gerçeğini göremiyorum .

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…