Monster'ın 3060 veya 3070 Ti'lı laptopunu almak istiyorum (en az 32 GB RAM 1 TB SSD ve Windows 11 olacak kesinlikle). Sınava hazırlanıyorum ve sınavdan sonra inşallah hem mimarlık hem de oyun için almak istiyorum. İnternette birçok kişi Monster'ı kötülüyor eğer alırsam pişman olur muyum sizce? ( bir de Monster istememin sebeplerinden biri genelde ekranının biraz daha büyük olması diğer laptoplardan)
32gb ram ve içinde Windows olmasını istiyorum. Windows'u kurmak kolay diyolar ama çok riske atmak istemiyorum ve laptobun direkt içinde olarak gelirse çok iyi olur.
Ortalama 40K ama eğer farka değer ise max 50bin tl
32gb ram ve içinde Windows olmasını istiyorum. Windows'u kurmak kolay diyolar ama çok riske atmak istemiyorum ve laptobun direkt içinde olarak gelirse çok iyi olur.
Ortalama 40K ama eğer farka değer ise Max 50bin TL
32 GB RAM ve içinde Windows olmasını istiyorum. Windows'u kurmak kolay diyorlar ama çok riske atmak istemiyorum ve laptopun direkt içinde olarak gelirse çok iyi olur.
Ortalama 40K ama eğer farka değer ise max 50bin tl
Windows kurulumu gayet kolay. Ayrıca ücretsiz. Daha sonrasında isterseni OEM key alırsınız 30 liraya isterseniz almayarak da kullanabilirsiniz. Bunu dert etmenize emin olun hiç gerek yok.
32 GB RAM eğer sadece oyun oynanacaksa inanın gerek yok. Ayrıca sonradan eklenebilir RAM. Zaten bir miktar bütçe kalıyor.
Windows kurulumu gayet kolay. Ayrıca ücretsiz. Daha sonrasında isterseni OEM key alırsınız 30 liraya isterseniz almayarak da kullanabilirsiniz. Bunu dert etmenize emin olun hiç gerek yok.
32 GB RAM eğer sadece oyun oynanacaksa inanın gerek yok. Ayrıca sonradan eklenebilir RAM. Zaten bir miktar bütçe kalıyor.