Monster Tulpar T5 16.1 Açılışta Siyah Ekran Sorunu

sion5

Megapat
2 gün evvel aldığım bu modeli enteresan şekilde güç düğmesine basınca ekran gelmiyor. Sadece Monster'in kendi logosunu görüyorum gerisi yok. Tekrar power tuşuna basıp açtığımda bu sefer ekran geliyor. Driver kaldırıp tekrar yükledim fakat driver yüklenince yeniden aynı sorun oldu. Siyah ekran Çözüm nedir? Donanımsal mıdır?

Büyük olasılıkla donanımsal bir problem tavsiyem bir an önce servis ile iletişime geçmenizdir.

Yığınla para verip bu sorunun olması büyük mahçubiyet. Az evvel yine denedim ilk seferde açıldı. Birkaç dakika bekleyip tekrar açıp kapadım yeniden siyah ekran...

2 gün önce almışsınız o zaman iki tane çözüm yolu var ya serviste halledebilirsiniz ya da iade verebilirsiniz 14 günü geçirmeden.

Arkadaşın dediği gibi iade et bence de. Hiç uğraşma

Hafta sonu geri götüreceğim arkadaşlarla iletişime geçtim. Sonucu paylaşacağım. Umarım yazılımsaldır. Yoksa çekecekleri var benden

Aynı model cihazı kullanıyorum benimde başıma gelmişti driverlari silip güncelleri ile yükleyince sorun çözülmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…