Monster Tulpar T5 19.2 alınır mı?

Orkan27

Hectopat
10.000 liraya üzmeyecek bir laptop arıyorum. Aklımda şu an Monster Tulpar T5 19.2 var 1T B harddisk ekleyip almak istiyorum. Monster nasıldır bileşenleri vs. ya da servisi üzmez değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servisi kesinlikle üzmez. Ama ses kartı, malzeme kalitesi ve soğutması 10/10 değil. MSI ve Asus’lardan bu konuda geride.

Laptop tercih ettiğiniz için profesyonel veya çok ciddi bir oyuncu olmadığınızı düşünerek her işinizi görebileceğinizi söyleyebilirim.

10.000 liraya üzmeyecek bir laptop arıyorum. Aklımda şu an Monster Tulpar T5 19.2 var 1T B harddisk ekleyip almak istiyorum. Monster nasıldır bileşenleri vs. ya da servisi üzmez değil mi?

Kronik hataları var bu ürünü kullananlardan yorum alıp öyle alın. Bende Abra A5 v11.1.1 var 8 kez garantiye verdim. Bir arkadaşımda V12 var servise bile hiç götürmedi şans işi biraz biraz ama kronik sorunu olmayan bir seri alırsanız sıkıntınız çıkmaz

Bende bir modelini sipariş verdim bekliyorum. Araştırdığım kadarıyla MSI veya Asus gibi markalarda malzeme kalitesi çok iyi olabilir ama fiyatları çok fazla. Monster'dan elimdeki parayla gerçekten verdiğim paraya değecek bir donanım aldığımı düşünüyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla sorun yaşayan şikayet eden kişi sayısı çok fazla yok. Her markada varolan şikayet kadar şikayet var. Bir de elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim Monster'da fiyat değişikliği olmadı ama baktığım Asus modelleri 2 hafta içinde 1000 TL artış gösterdi. Hemde donanımı Monster'dan kötü olan modeller.

Öncelikle sağolun. Rekabetçi online oynayan oyuncu değilim pek. Günlük 2-3 civarı Singleplayer oyunlar oynayacağım. Onun dışında Üniversite işleri veya dizi film için kullacağım. Aynı özelliklere sahip MSI Asus veya Omenler 2-3 bin lira pahalı ve o kadar daha fazla veremem. Tulpar serisinin çok üzmeyeceğini umuyorum. Sizin de bu civarda başka tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz. Yoksa bu pc’yi alacağım. Teşekkürler
O zaman monsterla ilgili bir sıkıntı yoksa alıyorum.
Bir sorum var şu an da Tulpar 19.2’de havalandırma sadece arkada var 4 tarafında olan modeller şu an stokta yok. Sadece arkada fan olanı alsam çok ısınma problemi olur mu?

Son düzenleme:

4'Ya da 2 fark etmiyor Intel işlemciler yoğun kullanımda ısınıyor ve marka bağımsız.

4'Ya da 2 fark etmiyor Intel işlemciler yoğun kullanımda ısınıyor ve marka bağımsız.

Yorumun için teşekkür ederim.İşlemcinin ısındığı bildiğim için sordum. Çok fazla şey farkeder mi 2 veya 4? Zaten ısındığı için bir de 2 fan onu soğutma da zorlanmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…