Monster Tulpar T5 20.3 alınır mı?

EZMAN01

Hectopat
Yer
Evim
Daha fazla  
Tulpar T5 20.3 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben satın aldım bir heves ile 1 ay önce şahsen laptop benim için değilmiş fan sesi gereksiz fazla geldi ve çok ısınıyordu bana göre.
İade ettim 15 gün içerisinde koşulsuz iade var. İsterseniz alıp bakın.

T7 20.3 kullanıyorum. T5'in 17, 3" versiyonu. Fan sesi aşırı değil kulaklık taktığında hiç duymuyorsun ve çevrendekilere de aşırı bir rahatsızlık vermiyor. AAA kalite oyunlarda 80-85 derece bandında seyrediyor sıcaklıklar ( piyasada ki tüm laptop için ideal sıcaklık seviyeleri).

Hocam çok ısınıyor mu yüksek grafik gereken oyunlarda? Ayrıca rahatsız edici derecede yüksek fan sesi var mı? Fanlar gündelik kullanımda çok sesli çalışıyor mu?

Her bilgisayar gibi bu cihazda ısınıyor ama soğutması başarılı sonuçta 2kgya RTX 3060 ve i7 koymuşlar sırtına alıp taşıyabiliyorsun
Çok ısınırsa Turbo fan açmak zorunda kalırsın kulaklık ile oynarsan sıkıntı yok yoksa başın ağrır biraz.
Gündelik kullanımında ofis modu ve işlemci Boost kapalı olunca 0 ses.

Kullanmasını bilirsen gerekli ayar ve gerekli koşulları sağlarsan bu olumsuzluklardan kurtulursun.
Valorant da ekran kartım ve işlemcim normalde 80-92 dereceydi gerekli ayarlardan sonra 59-59a düştü.

İşte ekstra soğutucu kullanma.
İşlemci Boost kapatma.
Altının hava alması için biraz altına destek vererek kullanma.
Gerekli overclock ve undervolt ayarları yapma.
Gereksiz yazılım vs.

Yani laptopun yanında bir tane laptop soğutucu alayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…