Monster Tulpar T5 GTX870M Kod: 43 Hatası

psychomax13

Megapat
Daha fazla  
Meslek
English Teacher
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında bahsettiğim hatayı alıyorum. Donanımsal bir hata olduğuna emin gibiyim nitekim masaüstü bilgisayar almak için araştırmalara başladım bile. Ancak laptoptan da vazgeçmek istemiyorum. Tamiri mümkün müdür bu parçanın? İnternet üzerindeki birçok çözümü denedim ancak başaramadım.

Nasıl olduğuna gelirsek, Detroit Become Human açmak istediğimde driver güncel olmadığı uyarısını verdi ve ben yine de devam ettim. Üç saat kadar oynadıktan sonra oyun içindeki grafiklerde bozulmalar oldu. Bu arada dereceyi takip ediyordum 85 dereceyi hiç geçmedi. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format ile düzeliyorsa ne güzel. Deneyeceğim bakalım.

Ben düzeltemedim. Sanırım fırınlama ya da lehimlerin değişmesi gerekiyor. Aşırı ısınma sonrası lehim atma dedikleri bir durum oldu sanırım benim ekran kartında.

Eyvallah hocam, tamir ettirmeyecek misin?
Yaptıracağım elbet ama şimdilik dahili ekran kartıyla devam ediyorum. Fırınlama işlemine güvenmiyorum ve ona para vermek istemiyorum. Hatanın tekrar etmesi nerdeyse kesin gibi. Ancak diğer yöntem de pahalı olabilir diye düşündüm. Fiyatını sormadım bile daha.

Her yer gaming cihazları yapmıyor. Çoğu kişi yapsam bile garanti veremem falan diyor. Üsküdar'da bir yer bulabildim ben 3 ay garanti veren 300'e.

Her yer gaming cihazları yapmıyor. Çoğu kişi yapsam bile garanti veremem falan diyor. Üsküdar'da bir yer bulabildim ben 3 ay garanti veren 300'e.
Monster servis ne kadar fiyat veriyor acaba sordunuz mu hiç?

Monster servis ne kadar fiyat veriyor acaba sordunuz mu hiç?
Benimki MSI hocam ama MSI'dan daha ucuzdur tahminimce. Ayrıca MSI servisi reball yapmıyordu, chipi değiştireceğiz diyorlardı; o da kart fiyatına denk geliyor zaten. Belki monster da yapmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…