Monster Tulpar T5 laptop aşırı ısınıyor

Alper Tak

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB Ram RTX 4060 İntel i5 12. nesil
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba Monster Tulpar T5 v23.3.2 kullanıyorum. Satın almadan önce araştırdım herkes övüyordu sonradan alınca ilk başlarda iyiydi fakat bayağı bayağı ısınmaya başladı ısınmadan dolayı da normalde kolayca kaldırabileceği oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Toz temizliği ve termal macun yenilenmesi hariç yapabileceğim bir şey var mıdır? (laptop soğutucumda var) teşekkürler.

Hocam genel olarak Monster laptoplar kombi işlevi görüyor yani normal.
Fan RPM 3 parti yazılımla hızlandırabilirsiniz. Aklima çok şey gelmiyor.

Kim övüyordu gerçekten merak ettim o kadar abartıya gerek yoktu servise gönderin bakım yapılsın bir de soğutucu alın bir nebze iyi gelebilir.

Bidahakine kasalı alırım teşekkür ederim iyi akşamlar.

Nerede araştırdınız kim övüyordu? İşlemci limitlenebilir bir de ücretsiz servisine gönderebilirsiniz termal bakım için.

Kim övüyordu gerçekten merak ettim o kadar abartıya gerek yoktu servise gönderin bakım yapılsın bir de soğutucu alın bir nebze iyi gelebilir.

Ben biraz abartmış olabilirim fiyat performans falan görünce 1 sene oldu çok bilgili değildim o zamanlar direk babama alın demiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video buydu sanırım.

Bunların hepsi sponsorlu videolar inanmamak lazım. Masaüstü gerçekten hayat kalitesini arttırıyor. Laptopta sürünüyordum bende, masaüstüye geçtim bir rahatlama geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…