Cihatt5 Hectopat Katılım 6 Kasım 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #1 Mağazada 8.1 yüklememi önerdiler ama windows 7 ultimate hızlı dediler acaba bir sorun çıkar mı windows 7'yi yüklesem driver uyuşmazlığı gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2014
Mağazada 8.1 yüklememi önerdiler ama windows 7 ultimate hızlı dediler acaba bir sorun çıkar mı windows 7'yi yüklesem driver uyuşmazlığı gibi?
Wictors Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 352 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #2 O konuda için rahat olsun herhangi bir sıkıntı çıkmaz iki işletim sisteminde de. Abra ve Tulpar V1.1 ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar, bilgisayarı aldıysan ilerleyen zamanlarda bilgi verirsen sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2014
O konuda için rahat olsun herhangi bir sıkıntı çıkmaz iki işletim sisteminde de. Abra ve Tulpar V1.1 ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar, bilgisayarı aldıysan ilerleyen zamanlarda bilgi verirsen sevinirim.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #3 Hız istiyorsanız en son sürümden vazgeçmeyin.
Cihatt5 Hectopat Katılım 6 Kasım 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2014 #4 turbo fan olayı var ısınma sıkıntı çıkarıcağını sanmıyorum ama eğer bir sıkıntı olursa bilgi veririm . win 7 ultiyi yükledim driverda sıkıntı olmadı performans istediğim gibi olmazsa yükselteceğim
turbo fan olayı var ısınma sıkıntı çıkarıcağını sanmıyorum ama eğer bir sıkıntı olursa bilgi veririm . win 7 ultiyi yükledim driverda sıkıntı olmadı performans istediğim gibi olmazsa yükselteceğim