N NakuKoro Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2017 #1 Merhabalar, ben parmak izimi eklemek istiyorum ayarlardan Windows Hello çıkıyor parmak izi ekle diyorum bir pencere açılıp kapanıyor. İşletim sistemi: Windows 10 Pro V.1709. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2017
Merhabalar, ben parmak izimi eklemek istiyorum ayarlardan Windows Hello çıkıyor parmak izi ekle diyorum bir pencere açılıp kapanıyor. İşletim sistemi: Windows 10 Pro V.1709.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.387 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2017 #2 Bunun için öncelikle bilgisayarını Windows hesabı ile açılacak şekilde ayarla. Yani e-posta ile kullanıcı hesabı aç. Eğer açıksa, önce giriş pini oluştur. Sonuç alamazsan, aygıt yöneticisine girip parmak izi okuyucusu için güncelleme olup olmadığını kontrol et.
Bunun için öncelikle bilgisayarını Windows hesabı ile açılacak şekilde ayarla. Yani e-posta ile kullanıcı hesabı aç. Eğer açıksa, önce giriş pini oluştur. Sonuç alamazsan, aygıt yöneticisine girip parmak izi okuyucusu için güncelleme olup olmadığını kontrol et.