Monster Tulpar T5 v17.1 alınır mı?

Stranko

Hectopat
Monster Tulpar T5 v17.1 almayı düşünüyorum. FPS değerleri nasıl olur? PUBG, Fortnite, LoL, CS:GO oynayacağım. Beni üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msı, Asus, Lenovo, Dell gibi sıralı markalı oyuncu laptop öneririm. Kendim Msı GS63VR serisini kullanıyorum. Gayet memnunum. Msı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz çünkü.
Kalitesiz derken çok yüzeysel kalıyor. Ben bu nedenle detaylı bilgi istedim. Mesela kasada kullanılan plastik mi kalitesiz? Ya da iç donanımda lehimler mi sağlam değil? Ya da soğutma sistemi mi yetersiz? Başta performansı iyi sonradan olması gerekeni sağlayamıyor mu? Kullandıkları parçalarda uyum sorunu mu var? Chipset mi kalitesiz? gibi vb...

Kısaca örnek olarak içinde 7700HQ veya 1050 Ti takınca sistem sağlam olmuyor. Önemli olan kalite.
Çok kapalı yorum yazıyorsunuz. Ben bu yazdıklarınızdan genel devre kalitesinin yeterli olmadığını çıkardım. Yorumunuzun yardımcı olabilmesi için böyle bir çıkarım yapmaya gerek olmaması lazım.

Tartışmak için sormuyorum. Kalitesiz olan kısmı neresi gerçekten merak ediyorum. Belki de monitörü iyi değildir?

Alınır. Niye alınmasın? Rakipleri MSI, Dell gibi firmalardan daha düşük fiyata satılıyor. Hem ayrıca sırf kasa kalitesi kötü diye Monster'ı kötüleyenleri anlayamıyorum. Adamlar içine 8750H + GTX 1060 koyuyor 6000 liraya fakat MSI gibi firmalar niye aynı özelliklerdeki bilgisayara daha fazla para veriyor? Monster hem üstüne diyor ki gel ben sana ömür boyu hizmet, bakım garantisi vereceğim diyor. Sizce alınmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…