boshaft9 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 20 Haziran 2020 #11 Letrith dedi: Aynen öyle. Diğer oyunlarda FPS değerim gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Umarım çözersin çok anlamadım
Letrith dedi: Aynen öyle. Diğer oyunlarda FPS değerim gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Umarım çözersin çok anlamadım
U Uğur Kağan Raşitoğlu Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #12 O bilgisayar biraz sıkıntılı zaten, daha kötüsü olmadığına şükret.
boshaft9 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 20 Haziran 2020 #13 Uğur Kağan Raşitoğlu dedi: O bilgisayar biraz sıkıntılı zaten, daha kötüsü olmadığına şükret. Genişletmek için tıkla... Bende Gaming laptop alacağım ne önerirsin?
Uğur Kağan Raşitoğlu dedi: O bilgisayar biraz sıkıntılı zaten, daha kötüsü olmadığına şükret. Genişletmek için tıkla... Bende Gaming laptop alacağım ne önerirsin?
L Letrith Femtopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 6 20 Haziran 2020 #14 Uğur Kağan Raşitoğlu dedi: O bilgisayar biraz sıkıntılı zaten, daha kötüsü olmadığına şükret. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayar sıkıntılı falan değil. Tek sıkıntı LoL’de. Her oyunu akıcı oynayabiliyorum. LoL ile ilgili problem var. Başka yardımcı olabilecek birileri yok mu? Son düzenleme: 20 Haziran 2020
Uğur Kağan Raşitoğlu dedi: O bilgisayar biraz sıkıntılı zaten, daha kötüsü olmadığına şükret. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayar sıkıntılı falan değil. Tek sıkıntı LoL’de. Her oyunu akıcı oynayabiliyorum. LoL ile ilgili problem var. Başka yardımcı olabilecek birileri yok mu?