-M.1618 Kilopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #11 Avienox dedi: F tuşlarında kamera simgesi olan bir tuş yok malesef çözemedim bu hatayı hala. Genişletmek için tıkla... FN + F10 erişimini dener misiniz acaba? Belki çalışır.
Avienox dedi: F tuşlarında kamera simgesi olan bir tuş yok malesef çözemedim bu hatayı hala. Genişletmek için tıkla... FN + F10 erişimini dener misiniz acaba? Belki çalışır.
A Avienox Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 6 8 Ekim 2020 #12 Bütün FN + F kombinasyonlarını denedim maalesef sorun çözülmedi. Format atmayı deneyeceğim.
A AsK3R Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 237 10 Ekim 2020 #13 Monster'ı aradım servise getirin donanımsal bir sıkıntı olabilir dediler.
D denizci35 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 3 16 Ekim 2020 #14 Avienox dedi: F tuşlarında kamera simgesi olan bir tuş yok maalesef çözemedim bu hatayı hala. Genişletmek için tıkla... FN tuşu var, onu kastediyor. F ve N harfi degil.
Avienox dedi: F tuşlarında kamera simgesi olan bir tuş yok maalesef çözemedim bu hatayı hala. Genişletmek için tıkla... FN tuşu var, onu kastediyor. F ve N harfi degil.
Oguzkaandogru Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #15 Avienox dedi: F tuşlarında kamera simgesi olan bir tuş yok malesef çözemedim bu hatayı hala. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi ?
Avienox dedi: F tuşlarında kamera simgesi olan bir tuş yok malesef çözemedim bu hatayı hala. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi ?
A Avienox Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 6 9 Kasım 2020 #16 Sorunu çözemedim, yeni webcam satın aldım.
C cglr06 Femtopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 1 6 Şubat 2021 #17 Bu sorun ya Monster'dan kaynaklı kronik bir sıkıntı ya da Windows ile ilgili bir şeyler var. İşin içinden çıkamadım, ellinci formatı atmak istemediğim için taşınabilir webcam alacağım.
Bu sorun ya Monster'dan kaynaklı kronik bir sıkıntı ya da Windows ile ilgili bir şeyler var. İşin içinden çıkamadım, ellinci formatı atmak istemediğim için taşınabilir webcam alacağım.