S Stranko Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 44 14 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar bu laptopu alacağım Fortnite gibi oyunlar oynayacağım kaç FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2018
*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2018 #2 İnanılmaz derecede küçük. A7 ile yan yana koymak uçak ile tank karşılaştırmak gibi oluyor. Tasarımı küçük olmasaydı alın derdim Tabi diyorsanız ben küçük PC kullanırım hem rahat olur o zaman gönül rahatlığıyla alın derim.
İnanılmaz derecede küçük. A7 ile yan yana koymak uçak ile tank karşılaştırmak gibi oluyor. Tasarımı küçük olmasaydı alın derdim Tabi diyorsanız ben küçük PC kullanırım hem rahat olur o zaman gönül rahatlığıyla alın derim.
S Stranko Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 44 15 Temmuz 2018 #3 Zaten 15.6 inç çok büyük olmuyor genellikle bide laptop biraz kücük olsa guzel olur önemli olan kalite
Zaten 15.6 inç çok büyük olmuyor genellikle bide laptop biraz kücük olsa guzel olur önemli olan kalite