Devil Flame Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 4 18 Mayıs 2018 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi bu bilgisayar alinir mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2018
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 18 Mayıs 2018 #2 Yani alınır ancak içinde mekanik klavye ve çok daha hızlı bir SSD olduğu için şuna göre biraz pahalı.
Yani alınır ancak içinde mekanik klavye ve çok daha hızlı bir SSD olduğu için şuna göre biraz pahalı.
sion5 Megapat Katılım 8 Temmuz 2013 Mesajlar 184 19 Mayıs 2018 #3 NookumPie dedi: Yani alınır ancak içinde mekanik klavye ve çok daha hızlı bir SSD olduğu için şuna göre biraz pahalı. Genişletmek için tıkla... T5 16.1 kullanıp iade ettim maalesef. CPU değerleri chromede dolaşırken 96 dereceyi görünce bittabii mecburen veriyorsunuz ha tabii Windows takılmaları keza fanın sürekli dönüyor olması..
NookumPie dedi: Yani alınır ancak içinde mekanik klavye ve çok daha hızlı bir SSD olduğu için şuna göre biraz pahalı. Genişletmek için tıkla... T5 16.1 kullanıp iade ettim maalesef. CPU değerleri chromede dolaşırken 96 dereceyi görünce bittabii mecburen veriyorsunuz ha tabii Windows takılmaları keza fanın sürekli dönüyor olması..
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2018 #4 Devil Flame dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi bu bilgisayar alinir mi sizce? Genişletmek için tıkla... İncelemesi geliyor. sion5 dedi: T5 16.1 kullanıp iade ettim maalesef. CPU değerleri chromede dolaşırken 96 dereceyi görünce bittabii mecburen veriyorsunuz ha tabii Windows takılmaları keza fanın sürekli dönüyor olması.. Genişletmek için tıkla... Kısa ve öz bir inceleme olmuş.
Devil Flame dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi bu bilgisayar alinir mi sizce? Genişletmek için tıkla... İncelemesi geliyor. sion5 dedi: T5 16.1 kullanıp iade ettim maalesef. CPU değerleri chromede dolaşırken 96 dereceyi görünce bittabii mecburen veriyorsunuz ha tabii Windows takılmaları keza fanın sürekli dönüyor olması.. Genişletmek için tıkla... Kısa ve öz bir inceleme olmuş.