Uzun zamandır araştırıyorum. Hakkında yapılan yorumlar pek iç açıcı değil ama her markanın bir eksiği gediği olur herhalde deyip geçmek lazım. 60 Hz olması da biraz kadamı kurcalıyor.
Fanlarıyla ilgili çok fazla şikâyet var bir de 60 Hz olması kafamı kurcalıyor. Onun dışında çok olumlu şey de duydum. Özellikle teknik servis konusunda. Her alanda çok ilgililer. Dediğim gibi 60 Hz olması ve şikâyetler dışında sıkıntı yok aslında.
@Silinen üye 8500 liraya 144 Hz. olanı bulunuyor. 2 tane Monster notebook kullandım, sıkıntı yaşamadım. Dilerseniz aynı fiyat aralıklarında Asus ya da MSI bakabilirsiniz. Genellikle bu fiyatlarda GTX 1650 GPU kullanıyorlar.
Monster Tulpar T5 V19.1.2 15,6" Gaming Laptop i7-9750H işlemcisi, 1660 Ti ekran kartı ve özelleştirilebilir teknik özellikleri ile hayal ettiğin canavara dönüş!
@Silinen üye 8500 liraya 144 Hz. Olanı bulunuyor. 2 tane Monster notebook kullandım, sıkıntı yaşamadım. Dilerseniz aynı fiyat aralıklarında ASUS ya da MSI bakabilirsiniz. Genellikle bu fiyatlarda GTX 1650 GPU kullanıyorlar.
Monster Tulpar T5 V19.1.2 15,6" Gaming Laptop i7-9750H işlemcisi, 1660 Ti ekran kartı ve özelleştirilebilir teknik özellikleri ile hayal ettiğin canavara dönüş!
Fiyatı biraz uçuk gibi geldi bana. T5 v19.1 modelini indirimle 7300-7600 civarında almak mümkün. Aslında ASUS ve MSI markalarına da baktım. MSI ve ASUS'un modellerinde i5 9300H 1660 Ti 120 Hz var. MSI'da RAM 8 GB SSD 256 GB indirimle 7100'e bulunabiliyor. ASUS'da RAM 16 GB SSD 512 GB 8000 lira indirimde ne olur bilemiyorum. Bu konuda fikriniz nedir?
@Silinen üye Yani laptoplarda uzun süreli kullanım yapacağınız için almışken en iyisini almanızı öneririm. (Elbette bütçenize göre.) Biraz önce göz gezdirdim, 8000 lira civarında GTX 1660 ti içeren bir ASUS ya da MSI modeli bulamadım. Bulabilseydim sizinle paylaşacaktım. MSI ya da ASUS'un genellikle orta seviye laptoplarını kullandım. F/P açısından oyun için Monster tercihim oldu. Daha fazla deneyim ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır umarım.
@Silinen üye Yani laptoplarda uzun süreli kullanım yapacağınız için almışken en iyisini almanızı öneririm. (Elbette bütçenize göre.) Biraz önce göz gezdirdim, 8000 lira civarında GTX 1660 ti içeren bir ASUS ya da MSI modeli bulamadım. Bulabilseydim sizinle paylaşacaktım. MSI ya da ASUS'un genellikle orta seviye laptoplarını kullandım. F/P açısından oyun için Monster tercihim oldu. Daha fazla deneyim ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır umarım.
Asus ROG G531GU-AL337 Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
MSI da bu. Geçen hafta KDV indirimi ile 7100e görmüştüm.
@Silinen üye Eğer 8500 liralık Monster'ı düşünmüyorsanız, Asus'u almanızı öneririm. 8500 liraya çıkabilirseniz Monster daha mantıklı olacaktır. Asus, MSI, Monster. Hepsi kaliteli markalar.