Monster Tulpar T5 V19.1 Coil Whine Sorunu

hengin

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Geçen aralıkta aldığım bilgisayarda Coil Whine problemi var sanırım. Klavyede "J" harfinin olduğu yerden ince bir cızırtı olarak duyuluyor. Bu coil whine mıdır? Ne yapmamı önerirsiniz?
Aldığım zaman bu cızırtı yoktu. Bu sorunun sonradan ortaya çıkma ihtimali var mı?
Sistem Özellikleri:
Monter Tulpar T5 V19.1 Laptop
Windows 10 Pro sürüm 1909

Geçen aralıkta aldığım bilgisayarda Coil Whine problemi var sanırım. Klavyede "J" harfinin olduğu yerden ince bir cızırtı olarak duyuluyor. Bu coil whine mıdır? Ne yapmamı önerirsiniz?
Aldığım zaman bu cızırtı yoktu. Bu sorunun sonradan ortaya çıkma ihtimali var mı?
Sistem Özellikleri:
Merhaba sorununuz coil whine değil! Monster laptoplardaki klasik hoparlör sorunu! cızırtı geliyor hoparlörden. Ben sorunu sürücüleri güncelleyerek ve windows store'den sound blaster 5 programını kurarak çözdüm. Dene istersen. Fakat kesin çözüm olur mu bilmiyorum. Birçok forumda bu sorundan bahsedilmiş.

Son düzenleme:
Sistem Özellikleri:
Merhaba bizzat bu sorun için Ankarada bulunan teknik servise gittim. Sesin normal olduğunu, işlemcinin çalıştığı için bu sesi çıkardığını söyleyim geri yolladılar.

Merhaba sorununuz coil whine değil! Monster laptoplardaki klasik hoparlör sorunu! cızırtı geliyor hoparlörden. Ben sorunu sürücüleri güncelleyerek ve windows store'den sound blaster 5 programını kurarak çözdüm. Dene istersen. Fakat kesin çözüm olur mu bilmiyorum. Birçok forumda bu sorundan bahsedilmiş.
Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim soundblaster programını silince cızırtı gitti. İlerleyen sürümlerde düzeltirler umarım. Çünkü sounblaster filmlerde ve müzikte çok iyi oluyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı