Vallahi atayım da piyasada çok yaygın değil ve pahalı tamir fiyatı sormanı öneririm ilk önce. Bu adaptör muhtemelen tam uyumlu olacaktır.
Çok vaktim yok fiyat konusunda iyi araştıramadım ama sana lazım olan adaptörün özellikleri bu linkte ki ile aynı olmalu (19.5v ve 9.23a ile uyumlu 180W adaptör olmalı). Soket yapısını bilmiyorum Monster'in kendikinle kıyasla 2.5*5.5tur muhtemelen.
Şunu da açıklayayım uyumlu değil dememin sebebi; senin aldığın adaptör 65W sanırım. Sen bilgisayarı bu adaptörle çalıştırırsın ama bilgisayarının performansının %30'unu kullanırsın sonra şu üçünden biri olur. 1. Adaptör ısınır veya bozulur ya da kendini korumaya alır 2. bilgisayarın güzel beslenemediği için akım az gelir ve kendini kapatır. 3. Ani elektrik kesilmiş gibi davranır bilgisayar ve donanımsal arızalar çıkma olasılığı ortayaa doğar. Bu yüzden sana 180W adaptör lazım ve bu adaptör 19.5v ve 9.23a ile uyumlu olmalı.