3 Ekim 2019 Mesaj: 2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Ekim 2019 #2 Bende bunu alacaktım, Tulpar T7 V20.1 almayı düşünüyorum. SSD'si kötü diyorlar o yüzden biraz kararsızım. Bunu mu alsam Tulpar T7 V20.1'i mi? Edit: Bu arada işlemci cayır cayır yanıyor maşallah. Bir undervolt yapmalı mı ne? Son düzenleme: 3 Ekim 2019
Bende bunu alacaktım, Tulpar T7 V20.1 almayı düşünüyorum. SSD'si kötü diyorlar o yüzden biraz kararsızım. Bunu mu alsam Tulpar T7 V20.1'i mi? Edit: Bu arada işlemci cayır cayır yanıyor maşallah. Bir undervolt yapmalı mı ne?
retiredtechnpt Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 3 Ekim 2019 #3 Cinebench, Superposition ve var ise 3D Mark yapar misiniz? Guzel bir inceleme olmus.