Soyle ıyı mesela omur boyu ücretsiz bakım ve bir arkadasım kullanıyordu 512 GB HDD sınde sorun cıkmıstı 1 TB ıle ücretsiz sekılde degıstırmıslerdı ve sadece HDD degıl bır cok kısının sorununu ücretsiz sekılde cozmusler.
Soyle ıyı mesela omur boyu ücretsiz bakım ve bir arkadasım kullanıyordu 512 GB HDD sınde sorun cıkmıstı 1 TB ıle ücretsiz sekılde degıstırmıslerdı ve sadece HDD degıl bır cok kısının sorununu ücretsiz sekılde cozmusler.
Şuanda Tulpar T5 v19.2 kullanmaktayım servise gönderecek bir sorun ile şuana kadar hiç karşılaşmadım, emsallerine göre fiyatının normal olduğunu düşünüyorum, İyi Forumlar.
Şu anda Tulpar T5 v19.2 kullanmaktayım servise gönderecek bir sorun ile şuana kadar hiç karşılaşmadım, emsallerine göre fiyatının normal olduğunu düşünüyorum, iyi forumlar.
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!
www.monsternotebook.com.tr
Bu laptopun 512 GB M.2 SSD'li versiyonunu almayı dusunuyorum, aranızda kullanan var mı? Artıları eksilerı nelerdır? Isınma sorunu var mı? Kısacası alınır mı?